default-image

Μπαλοτέλι: Να γιατί βγήκα εκτός εαυτού

Ποδόσφαιρο
Μπαλοτέλι: Να γιατί βγήκα εκτός εαυτού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν άντεξε τους ρατσιστικούς ήχους "μαϊμούδων" από την κερκίδα...

Ο Μάριο Μπαλοτέλι βγήκε εκτός εαυτού όταν θέλησε να αντιδράσει και να μην αδιαφορήσει στους ήχους μαϊμούδων που άκουσε από τους οπαδούς της Βερόνα στην ήττα (2-1) της Μπρέσια στο «Bentegodi».

Ο super-Mario πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα έχοντας γίνει αποδέκτης ρατσιστικής επίθεσης και απείλησε ν' αποχωρήσει από το ματς, όμως, κατάφεραν να τον μεταπείσουν οι συμπαίκτες του αλλά και οι αντίπαλοι που στάθηκαν στο πλευρό του.

Η Βερόνα τιμώρησε με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο μέχρι και το 2030 τον επικεφαλής των οργανωμένων που σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι «ο Μπαλοτέλι δεν θα είναι ποτέ Ιταλός για εμάς...» και αυτό μονάχα ως θετική εξέλιξη μπορεί να καταγραφεί.

«Αισθάνθηκα ότι έπρεπε ν' αντιδράσω γιατί αν δεν το έκανα, τότε όλα θα περνούσαν δίχως να ενδιαφερθεί κανείς. Με πόνεσε τρεις φορές περισσότερο αυτό που συνέβη γιατί ξέρω ότι η μικρή μου κόρη έβλεπε το ματς στην τηλεόραση. Ξέρω ότι δεν αξίζει να δίνουμε προσοχή και αξία σε τέτοιους ανθρώπους, όμως, δεν γίνεται να μην τονίσουμε τη σοβαρότητα των πράξεών τους...

Μπορεί να με πει οποιοσδήποτε ηλίθιο. Δεν με νοιάζει. Όμως, δεν μπορείς να με πεις νέγρο. Δεν το κάνεις από λάθος αυτό. Είναι σοβαρό. Σταμάτησα να παίζω και πέταξα τη μπάλα γιατί είπα μέσα μου “αρκετά”. Ήθελα να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι κι όχι όλοι όσοι βρίσκονταν στην εξέδρα. Ποτέ δεν κατηγόρησα ολόκληρη την πόλη της Βερόνα, μονάχα τους ανόητους που έκαναν ό,τι έκαναν. Ήταν λίγοι, αλλά αρκετοί ώστε να τους ακούσω από τον αγωνιστικό χώρο, οπότε σίγουρα δεν ήταν απλά δυο – τρεις...»ήταν τα λόγια του τρελο-Μάριο στην τηλεοπτική εκπομπή «La lene».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News