default-image

Ο Μέσι... που δεν παίζεται κι ο "Αυτοκράτορας" Μαραντόνα!

Απόψεις
Ο Μέσι... που δεν παίζεται κι ο "Αυτοκράτορας" Μαραντόνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Τα κατορθώματα του Λιονέλ Μέσι πάτησαν ξανά γκάζια με τα δύο γκολ που πέτυχε στην χθεσινή νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Βαγιαδολίδ με 5-1.

Ο Αργεντίνος έφτασε τα 608 τέρματα σε συλλογικό επίπεδο, ξεπερνώντας τον μεγάλο του αντίπαλο Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει 606 γκολ σε όλη του την καριέρα (χωρίς τις Εθνικές ομάδες).

Ο Μέσι έφτασε στα 608 γκολ σε 695 αγώνες, ενώ ο σταρ της Γιουβέντους έχει πετύχει τα 606 γκολ σε 813 παιχνίδια.

Έτσι υπολογίζεται ότι ο Μέσι όταν φτάσει στα 813 παιχνίδια θα έχει πάνω από 800 γκολ!

Το εντυπωσιακό τρίτο γκολ των “μπλαουγκράνα” από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι, ήταν το 50ό που επιτυγχάνει ο Αργεντινός με αυτόν τον τρόπο (Με τη Μπαρτσελόνα έχει σκοράρει 44 φορές με φάουλ και με αυτή της Αργεντινής 6. Τα δύο από αυτά έχουν έρθει αυτή τη σεζόν). 

Ο Μέσι έχει σημειώσει περισσότερα ελεύθερα λακτίσματα από ό, τι ο Ρονάλντο από τότε που έγινε μέλος της Γιουβέντους.

Πέρα όμως απ' όλα αυτά τα στοιχεία, το εξαιρετικό είναι ότι ο Μέσι σκοράρει με όλους τους τρόπους!

Φυσικά τίθεται και το ερώτημα «Εάν ο Μέσι δεν είχε τον τραυματισμό του, πού θα ήταν τώρα η Μπαρτσελόνα στο τρέχον πρωτάθλημα»;

Πεπ: «Δεν κερδίζουν τίτλους επειδή δεν έχουν Μέσι»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ότι υπάρχουν πολλοί καλοί προπονητές που δεν επιτυγχάνουν να κερδίσουν κάποια τρόπαια μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν στις ομάδες τους, παίκτες όπως ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Καταλανός προπονητής  δεν έχει ακόμη κερδίσει το τρόπαιο του Champions League χωρίς να έχει τον Mέσι στην ομάδα του, ενώ η Μπαρτσελόνα και ο διεθνής Αργεντινός, έχουν κερδίσει μόνο ένα Champions League από τότε που έφυγε ο Γκουαρδιόλα!

«Υπάρχουν πολλοί καλοί προπονητές που δεν κέρδισαν τίποτα, επειδή δεν είχαν παίκτες όπως ο Μέσι», δήλωσε ο Γκουαρδιόλα σε συνέντευξή του στο Ράδιο Καταλονία.

«Δεν θα υπάρξει ποτέ ένας παίκτης ίσος με αυτόν. Το ποδόσφαιρο ανήκει στους παίκτες.»

Τον φιλοξένησαν ως Αυτοκράτορα και τους κατατρόπωσε!

Ως αυτοκράτορα υποδέχθηκαν οι οπαδοί της Νιούελς Ολντ Μπόις τον Ντιέγκο Μαραντόνα στον αγώνα της ομάδας τους με την Χιμνάσια Λα Πλάτα την οποία σήμερα προπονεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα απόλαυσε τον θρόνο απολαμβάνοντας ένα ενεργειακό ποτό την ώρα που η ομάδα του ανέβηκε ένα ακόμη σκαλί από από την ουρά της Superliga της Αργεντινής με τη νίκη της 4-0 επί των Ολντ Μπόις.

Με τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μποις αγωνίσθηκε το 1993 και οι οπαδοί της δεν ξέχασαν τη βοήθειά του.

Έτσι όταν ο Μαραντόνα κατυεθύνθηκε στον πάγκο των φιλοξενούμενων τον περίμενε ένας θρόνος.

Αγού τον υπέγραψε, ευχαρίστησε τους οπαδούς για την τιμή αυτή λέγοντας «θα επιστρέψω και πάλι στη Νιούελς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News