default-image

Η σαπουνόπερα με Νεϊμάρ, που τέλειωσε όπως άρχισε!

Απόψεις
Η σαπουνόπερα με Νεϊμάρ, που τέλειωσε όπως άρχισε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Marca": Η Μπαρτσελόνα δεν είχε τα χρήματα μετά την υπογραφή Γκριεζμάν

Φάγαμε πολύ σαπουνόπερα όλο το καλοκαίρι σε ένα έργο που τελείωσε όπως ξεκίνησε. Ο Νεϊμάρ έμεινε στο Παρίσι! Η Μπαρτσελόνα , η Ρεάλ  και η Γιουβέντους ενδιαφέρθηκαν, αλλά δεν τίποτε άλλαξε.

Σύμφωνα με την «Marca», oι Καταλανοί έκαναν πολύ θόρυβο, αλλά τώρα πολλοί αναρωτιούνται εάν το ενδιαφέρον τους ήταν πάντα πραγματικό, καθώς η προσφορά ήταν μη ρεαλιστική.

Η Mπαρτσελόνα δεν είχε χρήματα μετά την υπογραφή του Aντουάν Γκριεζμάν και παρά τις δηλώσεις των παραγόντων της, ότι θα πληρώνουν έως και 130 εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο, ήξεραν ότι  μπορούσε να είναι μια επικίνδυνη κίνηση. Έτσι, εβαλαν παίκτες στο τραπέζι, αλλά η Παρί  ήταν σαφές ότι δεν είχε ενδιαφέρον.

Από την άλλη ήταν πάντα απίθανο ότι και οι δύο (Γκριεζμάν,  Νεϊμάρ) θα μπορούσαν να υπογράψουν, αφού τα 120 εκατομμύρια ευρώ πήγαν στον Γάλλο. Ο Νεϊμάρ, δεν θεωρήθηκε ποτέ ως ρεαλιστικός στόχος για αυτό το καλοκαίρι καθώς τέτοιος στόχος ήταν ο Γκριεζμάν!

Άλλωστε και στο ΔΣ της Μπαρτσελόνα δεν ήταν όλοι σύμφωνοι  για την επαναγορά του Νεϊμάρ και αυτό ήταν ένα πρόβλημα. Ορισμένα ανώτερα στελέχη ήταν σταθερά αντίθετα.

Ο πρόεδρος είπε ότι θα έκανε ό, τι μπορούσε , αλλά κατάλαβε ότι ήταν σχεδόν αδύνατο.

Ο ποδοσφαιριστής υποστήριξε τον εαυτό του για να πάρει την μεταγραφή,  δηλώνοντας ότι θα πήγαινε μόνο στο Καμπ Νου, απορρίπτοντας άλλες επιλογές.

Αλλά ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα δεν ταξίδεψε ποτέ για να συζητήσει τους όρους για τον παίκτη, αποστέλλοντας αντ’ αυτού άλλα στελέχη. Το θέμα είναι ακόμη ότι μείωσαν τον Ντεμπελέ και έφεραν σε δυσάρεστη κατάσταση τον Ράκιτιτς που τον αντιμετώπισαν ως εμπόρευμα...

-Κρίμα. O Νεϊμάρ θα εξακολουθήσει να φορά την φανέλα της Παρί ΣΖ, αφού οι Γάλλοι απέρριψαν  κάθε πρόταση της Μπαρτσελόνα, όμως το καλοκαίρι του 2020 ο Βραζιλιάνος θα μπορέσει να  εγκαταλείψει το Παρίσι και μάλιστα σε τιμή που καθορίσει η FIFA και όχι οι πρωταθλητές Γαλλίας.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», ο κανονισμός  για τις μεταγραφές παικτών, καθορίζει προστατευόμενη περίοδο τριών ετών ή τριών ολόκληρων σεζόν (σ.σ. όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News