default-image

Στην 15η θέση στο UEFA Ranking η Ελλάδα

Ποδόσφαιρο
Στην 15η θέση στο UEFA Ranking η Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι νίκες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έφεραν πιο ψηλά την Ελλάδα αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα καθώς συνεχίζει μόνο ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη

Η χθεσινή βραδιά στο Europa League έφερε νίκες για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αλλά παράλληλα αυτά τα αποτελέσματα δεν ήταν αρκετά και οι δύο δικέφαλοι αποκλείστηκαν από την Ευρώπη.

Οι βαθμοί που προστέθηκαν ανέβασαν πιο ψηλά την Ελλάδα στο UEFA Ranking, καθώς βρίσκεται πλέον στην 15η θέση με 25.100 πόντους, 100 περισσότερους από την Κύπρο που έπεσε στην 16η θέση και έχει 25.000. Ωστόσο, η μάχη αναμένεται να είναι μεγάλη, αφού ο ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League, όντας ο μοναδικός εκπρόσωπος της Κύπρου.

Την ίδια ώρα, η Ελλάδα θα έχει μόνο τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League, με τους "ερυθρολεύκους" να αντιμετωπίζουν τις Μπαγερν, Τότεναμ και τον Ερυθρό Αστέρα.

Μάλιστα, οι αγώνες με τη σερβική ομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η Σερβία είναι μία χώρα που μας απειλεί στη βαθμολογία της UEFA, έχοντας δύο ομάδες (Ερυθρό Αστέρα, Παρτιζάν).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News