default-image

Στην Μπολόνια ο Κουτσουπιάς με ποσό – ρεκόρ!

Ποδόσφαιρο
Στην Μπολόνια ο Κουτσουπιάς με ποσό – ρεκόρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ροσομπλού ενεργοποίησαν ρήτρα 1,5 εκατ ευρώ για να τον κάνουν δικό τους

Μετά από ένα χρόνο δανεικός στην Μπολόνια, ο 18χρονος (γεννημένος στις 10/05/2001) Ηλίας Κουτσουπιάς αποτελεί και επίσημα ποδοσφαιριστής της, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο νεαρός Έλληνας χαφ ήρθε στην Μπολόνια πέρυσι, ως δανεικός από την Βίρτους Εντέλα. Ο Ηλίας πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της primavera, με τους ροσομπλού και αφού η ομάδα έμεινε ικανοποιημένη από το ταλέντο του Έλληνα, αποφάσισε να προχωρήσει στη μεταγραφή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός προορίζεται για την πρώτη ομάδα, τη νέα σεζόν, εάν και εφόσον αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει.

Ο δανεισμός του Κουτσουπιά ήταν για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς στο 1,5 εκατ ευρώ, την οποία ενεργοποίησε φέτος η Μπολόνια για να τον κάνει δικό της.  Εκτός από τις οικονομικές απολαβές που θα έχει από την ιταλική ομάδα, ο 18χρονος θα έχει και έξτρα μπόνους, τα οποία θα του αποφέρουν περισσότερα χρήματα.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στην καριέρα του νεαρού Ηλία, ο οποίος κέρδισε με το σπαθί του μία θέση σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Πηγή: talentabout.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News