default-image

Πρεμιέρα για Άρη και Ατρόμητο στο Europa League

Ποδόσφαιρο
Πρεμιέρα για Άρη και Ατρόμητο στο Europa League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oι κιτρινόμαυροι υποδέχονται την ΑΕ Λεμεσού ενώ η ομάδα του Περιστερίου αγωνίζεται στην Σλοβακία με την Ντουνάισκα Στρέντα...

Ανοίγει σήμερα η αυλαία των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για Άρη και Ατρόμητο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται στις 21:30 (Cosmotesports1) στο κατάμεστο «Κλ. Βικελίδης» την ΑΕ Λεμεσού και θέλουν να κάνουν ντεμπούτο με το δεξί στην επιστροφή τους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. «Είναι βέβαιο θα αναγκάσουμε όλη την Ευρώπη να υποκλιθεί και πάλι στο μεγαλείο του Άρη...», τόνισε μεταξύ των άλλων σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης δίνοντας το στίγμα της αναμέτρησης.

Από κει και πέρα, το ευχάριστο για τον Σάββα Παντελίδη είναι ότι μπορεί να υπολογίζει για το αποψινό παιχνίδι και τον Σουηδό μεσοεπιθετικό Ντάνι Λάρσον. Αντίθετα εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Τζανακάκης και Γιουνές.

«Το στοίχημα είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο, κυρίως όσον αφορά την προσπάθεια… Η ΑΕ Λεμεσού είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα, με συνοχή στις γραμμές της και παιδιά που γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Είναι δύσκολο να τη διασπάσεις», είπε για την προσεχή συνάντηση ο τεχνικός του Άρη.

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου αγωνίζεται στην Σλοβακία (21:30 ERTSPORTS) για το παιχνίδι με την Ντουνάισκα Στρέντα. Mοναδικό πρόβλημα τις προηγούμενες ημέρες ο Απόστολος Βέλλιος που ταλαιπωρείται από ίωση όμως

«Ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι αυτή την περίοδο είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες. Για μας είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει στο 100%». Αν έχουμε τη συγκέντρωση και την προσήλωση που απαιτείται, τότε θα έχουμε κάνει ένα καλό βήμα», είπε για το σημερινό παιχνίδι ο Γιάννης Αναστασίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News