Διεθνές Ποδόσφαιρο

Αποσύρεται από την δράση ο Ίκερ Κασίγιας

Όταν αναρρώσει θα αναλάβει διοικητική θέση στην Πόρτο…

Τέλος εποχής κι επίσημα για τον Ίκερ Κασίγιας. Η Πόρτο ανακοίνωσε πως ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αποχώρησε από τη δράση, ύστερα από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και θα αναλάβει διοικητική θέση στην ομάδα μόλις αναρρώσει πλήρως.

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός τερματοφύλακας υπέστη την 1η Μαΐου έμφραγμα του μυοκαρδίου κατά τη διάρκεια της προπόνησης των "Δράκων" και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του. Ωστόσο, όπως είναι λογικό, αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί ξανά, καθώς οι γιατροί δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή του.

"Πρόκειται να κάνω κάτι διαφορετικό. Θα προσπαθήσω να είμαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της ομάδας και της διοίκησης. Ο πρόεδρος μού μίλησε την περασμένη σεζόν, λίγο αφότου αντιμετώπισα το πρόβλημα υγείας, και μου είπε ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα, να είμαι κοντά στους παίκτες, ειδικά τους νεαρούς. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου", δήλωσε στην ιστοσελίδα της Πόρτο ο 38χρονος παλαίμαχος -πλέον- γκολκίπερ.

Ουσιαστικά, ο Κασίγιας θα έχει το ρόλο του Γενικού Αρχηγού, αφού θα αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ των παικτών, του προπονητή και της διοίκησης.

Πηγή: sport24.gr

Σχόλια