default-image

"Να φέρει πρόταση για να φύγει ο Νεϊμάρ"

Ποδόσφαιρο
"Να φέρει πρόταση για να φύγει ο Νεϊμάρ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δηλώσεις από τον Λεονάρντο...

Ξεκάθαρος ο Λεονάρντο για το μέλλον του Νεϊμάρ και εάν θα μπορέσει να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Ο τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων ξεκαθάρισε ότι για να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος θα πρέπει να φτάσει μια πρόταση η οποία θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές. 

«Είναι ξεκάθαρο σε όλους. Στο ποδόσφαιρο, τη μία μέρα μπορείς να πεις ένα πράγμα και την επόμενη κάτι άλλο. Είναι απίστευτο, αλλά έτσι πάει. Η αλήθεια είναι πως συζητήσαμε με τον Νεϊμάρ, αλλά και με το περιβάλλον του, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες. Η θέση όλων είναι ξεκάθαρη. Ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο με εμάς γι' ακόμα τρία χρόνια και μέχρι να φτάσει στην ομάδα κάποια πρόταση δεν μπορούμε να συζητήσουμε τίποτα», αναφέρει αρχικά και συνεχίζει: 

«Ο Νεϊμάρ μπορεί να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, αν υπάρξει πρόταση που να μας ικανοποιεί όλους. Αλλά, μέχρι σήμερα, δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιος που να θέλει να τον αγοράσει και σε ποια τιμή. Το σίγουρο είναι πως τέτοιες μεταγραφές δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη» κατέληξε. 

Ο Λεονάρντο απάντησε και σε άλλη κρίσιμη ερώτηση... 

«Δεν έχουμε δεχθεί καμία πρόταση, αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχουν διερευνητικές επαφές. Λένε πως θέλουν να αγοράσουν, αλλά δεν είναι selling club. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News