default-image

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μέσι

Ποδόσφαιρο
Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μέσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση του σταρ της Αργεντινή στον διαιτητή Ρομπέρτο Ζαμπράνο

Παρά το γεγονός πως η Αργεντινή πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση στο φετινό Κόπα Αμέρικα στον ημιτελικό απέναντι στην Βραζιλία, το φινάλε την βρήκε ηττημένη και αποκλεισμένη.

Οι διοργανωτές επιβλήθηκαν 2-0 στο μεγάλο ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής με τα γκολ των Ζεζούς και Φιρμίνο και άφησαν τους Αργεντινούς να βυθιστούν στην εσωστρέφεια για το ένα ακόμα τουρνουά που έμειναν χωρίς τρόπαιο, με τους ανθρώπους της "αλμπισελέστε" να έχουν πάντως παράπονα από τη διαιτησία.

Το μεγαλύτερο είχε να κάνει με την απόφαση του διαιτητή Ρομπέρτο Ζαμπράνο να μην πάει να δει σε video τη φάση του 84ου λεπτού, όταν ο Αρτούρ δεν άφησε αντικανονικά τον Οταμέντι να πάρει θέση για κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ, με τον "Pulga" να ξεσπάει στο φινάλε του ματς.

"Είμαστε θυμωμένοι επειδή κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Είχαμε δύο δοκάρια, εκείνοι βρήκαν πρώτοι το γκολ και το δεύτερο το πέτυχαν σε μία φάση όπου στο ξεκίνημά της δεν δόθηκε πέναλτι στον Αγκουέρο. Επίσης θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει πέναλτι και σε αντικανονικό μαρκάρισμα που έγινε στον Οταμέντι στην περιοχή της Βραζιλίας.

Και στις δύο αυτές φάσεις δεν έγινε χρήση του VAR, είναι κάτι το εκπληκτικό. Δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι, αλλά πέρα από αυτό η διαιτησία είχε μία συγκεκριμένη αποστολή. Στην παραμικρή επαφή δινόταν φάουλ υπέρ τους και κίτρινες κάρτες σε εμάς.

Ελπίζω να κάνει κάτι η Conmebol, αν και δεν πιστεύω ότι θα κάνει τίποτα επειδή η Βραζιλία ελέγχει τα πάντα, είναι περίπλοκο το ζήτημα.

Δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι, στις φάσεις με Αγκουέρο και Οταμέντι", είπε μεταξύ άλλων ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους της Αργεντινής στο ματς και είχε μάλιστα την ευκαιρία να φέρει το ματς σε ισορροπία στο 57' αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Άλισον.

Για να προσθέσει:"Η αλήθεια είναι πως είμαστε θυμωμένοι επειδή παίξαμε καλά. Μίλησα με τον διαιτητή και μας είπε ότι θα μας σεβαστεί, όμως δεν το είδα αυτό στο γήπεδο.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά έδιναν μαλ@@@@ χέρια, ανόηττα γαμ@@@@@ πέναλτι, και μαλ@@@@ φάουλ. Με έναν μαγικό όμως τρόπο σήμερα, αρνήθηκαν να χρησιμοποιήσουν το VAR".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News