default-image

Mανωλάς: Αντίo και σε ευχαριστώ Ρόμα

Ποδόσφαιρο
Mανωλάς: Αντίo και σε ευχαριστώ Ρόμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έλληνας διεθνής αποχαιρέτησε την ομάδα της Ρώμης και μετακομίζει στη Νάπολι…

Mετά από πέντε χρόνια στη Ρόμα, ο Κώστας Μανωλάς θα αγωνίζεται πια στη Νάπολι. Το βράδυ της Κυριακής (30/6) η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε την πώληση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού στους "παρτενοπέι" και τον αποχαιρέτησαν με ένα φοβερό video.

Λίγο μετά, ήταν η σειρά του διεθνούς ποδοσφαιριστή να πει "αντίο" στους "τζαλορόσι". Με ανάρτησή του στο instagram ανέφερε πως αυτά τα πέντε χρόνια έδινε τα πάντα για την ομάδα και ευχαρίστησε όλους όσοι ήταν κοντά του.

Ο Μανωλάς έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram: "Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, τους συμπαίκτες και όλους τους οπαδούς που ήταν κοντά μου αυτά τα χρόνια και με υποστήριζαν. Πέρασα πέντε πανέμορφα χρόνια, έδινα τα πάντα με αγάπη για την ομάδα. Αντίο και σε ευχαριστώ Ρόμα".

Υπενθυμίζεται ότι η Νάπολι έδωσε στη Ρόμα 12 εκατ. ευρώ για τον Μανωλά, αλλά και τον 22χρονο μέσο από τη Γουϊνέα, Αμαντού Ντιαβαρά, ο οποίος κοστολογήθηκε 21 εκατ. ευρώ. Έτσι καλύφθηκε το ποσό που αντιστοιχούσε στη ρήτρα του Έλληνα ποδοσφαιριστή, ύψους 36.000.000€.

Από το 2014 μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ναξιώτης αμυντικός κατέγραψε 206 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρόμα και σημείωσε οκτώ γκολ. Ανάμεσα σε αυτά εκείνο που έστειλε τους "τζαλορόσι" στα ημιτελικά του Champions League 2017-2018, στο ιστορικό 3-0 σε βάρος της Μπαρτσελόνα στο Ολίμπικο.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News