Διεθνές Ποδόσφαιρο

Δίνει Ασένσιο για να πάρει Μανέ η Ρεάλ, αλλά...

Επιθυμεί διακαώς τη συνεργασία με τον Σενεγαλέζο ο Ζιντάν...

Για την απόκτηση του Σάντιο Μανέ που αποτελεί στόχο του Ζινεντίν Ζιντάν από την προηγούμενη σεζόν κινείται η Ρεάλ Μαδρίτης...

Άλλωστε, κορυφαία ισπανικά Μέσα προτού αποχωρήσει ο Γάλλος θρύλος από τον μαδριλένικο πάγκο, υποστήριζαν ότι υπήρχε συμφωνία απόκτησης του Σενεγαλέζου με την Λίβερπουλ.

Αυτή τη φορά, η Express σημειώνει σε δημοσίευμά της ότι η Ρεάλ Μαδρίτης για να δελεάσει τους πρωταθλητές Ευρώπης ώστε να πουν το "ναι" για την παραχώρηση του Μανέ θα τους προσφέρουν ως αντάλλαγμα τον Μάρκο Ασένσιο που το τελευταίο διάστημα θεωρείται ότι δεν βρίσκεται στις πρωταρχικές επιλογές του Ζιζού.

Ομως, σε αντίθεση με τον Ασένσιο, ο Μανέ είναι ένας ποδοσφαιριστής που ανανέωσε με τους "Κόκκινους", υπολογίζεται 100% από τον Κλοπ, ενώ και ο ίδιος έχει δηλώσει ερωτευμένος με την Λίβερπουλ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Δεν φεύγω από την Λίβερπουλ, από την πιο σέξι ομάδα".

Τ' όνομα του Ασένσιο, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται για αγγλική ομάδα. Πριν από μερικές εβδομάδες είχε γραφτεί ότι η Τότεναμ τον θέλει όμως η Ρεάλ Μαδρίτης για να τον παραχωρήσει της ζήτησε να πληρωθεί η ρήτρα των 600 εκατ. ευρώ.

Πηγή: www.sport24.gr

Σχόλια