Διεθνές Ποδόσφαιρο

Έφτιαξαν αγαλματίδιο του Μανωλά στη Νάπολι

Η τρέλα των φίλων της ομάδας του Ιταλικού Νότου για τον Έλληνα άσο είναι μεγάλη…

Πέντε χρόνια μετράει ήδη στην Ρώμη ο Κώστας Μανωλάς, όμως φαίνεται πως σε λίγο καιρό από τώρα θα αφήσει την ιταλική πρωτεύουσα και θα μετακομίσει νοτιότερα, με την Νάπολι να έχει ανοίξει την αγκαλιά της για να τον υποδεχτεί.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, οι "παρτενοπέι" τα έχουν βρει σε όλα με τον 28χρονο διεθνή στόπερ προσφέροντάς του πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 4.200.000 ευρώ, ενώ είναι αρκετά πιθανό το deal με την Ρόμα να κλείσει στα 34.000.000 ευρώ, λίγο χαμηλότερα δηλαδή από το ποσό που προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη (36.000.000 ευρώ).

Η προοπτική μάλιστα να έχουν από τη νέα σεζόν δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τους Μανωλά και Κουλιμπαλί ενθουσιάζει σε τέτοιο βαθμό τους φίλους των "παρτενοπέι", ώστε πριν καν επισημοποιηθεί η μεταγραφή να έχει φτιαχτεί αγαλματίδιο του Έλληνα αμυντικού!

Αυτό έγινε με την υπογραφή του πασίγνωστου Ναπολιτάνου καλλιτέχνη Τζένι Ντι Βιρτζίλιο, ο οποίος δεν δίστασε μάλιστα να ποζάρει κρατώντας το νέο του δημιούργημα, το ομοίωμα του Κώστα Μανωλά.

Ταπεινή μας άποψη πως -αν και από τους κορυφαίους του είδους στην Ιταλία- δεν έβαλε όλη του την τέχνη στο να αποτυπώσει στο 100% τον Κώστα Μανωλά.

Πηγή: sport24.gr

Σχόλια