default-image

Με το Βραζιλία-Παραγουάη ανοίγουν τα νοκ-άουτ

Ποδόσφαιρο
Με το Βραζιλία-Παραγουάη ανοίγουν τα νοκ-άουτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινά η προημιτελική φάση στο Copa America

Στη φάση των νοκ άουτ αγώνων μπαίνει το Κοπα Αμέρικα και οι οκτώ ομάδες που πήραν το εισιτήριο από την φάση των ομίλων υπόσχονται μεγάλες μάχες με στόχο τη συνέχεια της πορείας τους στην διοργάνωση.

Το πρώτο ζευγάρι που θα κονταροχτυπηθεί με έπαθλο μία θέση στην τετράδα είναι αυτό της Βραζιλίας με την Παραγουάη στις 03:30 απόψε τα ξημερώματα. Η Βραζιλία δεν αγχώθηκε στη φάση των ομίλων, μάλιστα πρόσφερε και θέαμα και δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα για να προχωρήσει στο Κόπα Αμέρικα, έχοντας το μεγάλο πλεονέκτημα ότι αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της.

Στις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Βενεζουέλα. Μετά την πολύ δύσκολη πρόκριση από τον Όμιλο, κινδυνεύοντας με αποκλεισμό σοκ, η ομάδα του Μέσι είχε το περιθώριο να συνέλθει και πιο ήρεμη να προετοιμαστεί για τον προημιτελικό. Το αν πάντως θα τα καταφέρει απέναντι στην επικίνδυνη Βενεζουέλα θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο.

Να τονίσουμε ότι οι νικητές από τα ζευγάρια Βραζιλία-Παραγουάη και Βενεζουέλα-Αργεντινή θα αναμετρηθούν στον ένα ημιτελικό.

Από εκεί και πέρα στις 02:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου γίνεται το μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών, με την Κολομβία έχοντας προκριθεί με το απόλυτο νικών να αντιμετωπίζει την κάτοχο του τίτλου Χιλή και η φάση των «8» κλείνει στις 10 το βράδυ του Σαββάτου με το ματς Ουρουγουάη-Περού).

Αναλυτικά τα ζευγάρια: 

Παρασκευή 28 Ιουνίου

Βραζιλία-Παραγουάη (03:30, ΕΡΤ Sports HD)

Βενεζουέλα-Αργεντινή (22:00, ΕΡΤ Sports HD)

Σάββατο 29 Ιουνίου

Κολομβία-Χιλή (02:00, ΕΡΤ Sports HD)

Ουρουγουάη-Περού (22:00, ΕΡΤ1)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News