default-image

Ούτε τώρα η Αργεντινή, 1-1 με Παραγουάη

Ποδόσφαιρο
Ούτε τώρα η Αργεντινή, 1-1 με Παραγουάη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο του πρόωρου αποκλεισμού της Αργεντινή από το φετινό Copa America, μετά και την ισοπαλία που παραχώρησε 1-1 στην Παραγουάη για τη 2η αγωνιστική των ομίλων.

Για δεύτερο παιχνίδι στη διοργάνωση η «αλμπισελέστε» παρουσίασε άσχημο πρόσωπο, με τον Λιονέλ Μέσι αν και σκόραρε με πέναλτι, να περιορίζεται εξαιρετικά από τους Παραγουανούς.

Πλέον για να προκριθούν οι Αργεντίνοι θα πρέπει αρχικά να κερδίσουν το Κατάρ και μετά, είτε να μην κερδίσει η Παραγουάη την αδιάφορη Κολομβία, είτε να περάσουν ως μια από τις καλύτερες τρίτες. Από την άλλη οι Παραγουανοί έφτασαν τους 2 βαθμούς με ισάριθμες ισοπαλίες και τους αρκεί το τρίποντο επί της αδιάφορης όπως αναφέραμε Κολομβίας για να προκριθούν στα προημιτελικά.

Άνοιξε το σκορ η Παραγουάη στο 37’ με τον Σάντσες, στο 57' η Αργεντινή κατάφερε με πέναλτι του Μέσι να ισοφαρίσει, ένα πέναλτι που δόθηκε με την βοήθεια του VAR. Οι Παραγουανοί ωστόσο ήταν αυτοί που θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, αλλά στο 63' ο Αρμάνι απέκρουσε το πέναλτι του Ντερλίς με το 1-1 να μένει ως το τέλος. 

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Κολομβία έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Κατάρ με 1-0, χάρη στο τέρμα του Ζαπάτα και με 6 βαθμούς εξασφάλισε την πρόκριση και την πρώτη θέση στο γκρουπ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News