default-image

Στον τελικό η Ολλανδία, 3-1 την Αγγλία στην παράταση

Αθλητισμός
Στον τελικό η Ολλανδία, 3-1 την Αγγλία στην παράταση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι "Οράνιε" θα αντιμετωπίσουν την Πορτογαλία την Κυριακή

Η Ολλανδία είναι η δεύτερη ομάδα που πήρε την πρόκριση στον τελικό του Nations League, νικώντας χθες την Αγγλία στο έξτρα ημίωρο της παράτασης με 3-1.

Η κανονική διάρκεια βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (1-1), ενώ στον τελικό θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία.

Οι «οράνιε» ξεκίνησαν… μουδιασμένοι και ένα παιδικό λάθος του Ντε Λιχτ χάρισε ένα πέναλτι (30’), δώρο το οποίο ο Ράσφορντ δεν αρνήθηκε να μετουσιώσει σε γκολ.

Με μία κεφαλιά οβίδα ο Ντε Λιχτ διόρθωσε το λάθος του (73’, 1-1) και το παιχνίδι έγινε… ροκ με φάσεις εκατέρωθεν για το νικητήριο γκολ.

Ο ημιτελικός του Γκιμαράες πήγε στην παράταση, όπου στο 97’ με αυτογκόλ του Γουόκερ έγινε το 2-1, ενώ στο 114’ ο Πρόμες «κλείδωσε» το… εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής με το τελικό 3-1.  

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Ρόναλντ Κούμαν): Σίλεσεν, Ντουμφρίς, Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Μπλιντ, Βαϊνάλντουμ, Ντε Γιονγκ (114’ Στρόοτμαν), Ντε Ρουν (68' Φαν Ντε Μπέεκ), Μπεργκβάιν (91’ Πρέπερ), Μπάμπελ (68' Πρόμες), Ντεπάι.

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Ράις (106’ Ντέλε Άλι), Ντελφ (77' Χέντερσον), Μπάρκλεϊ, Στέρλινγκ, Σάντσο (61' Λίνγκαρντ), Ράσφορντ (46' Κέιν).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News