default-image

Αγγλία – Oλλανδία για μια θέση στον τελικό

Ποδόσφαιρο
Αγγλία – Oλλανδία για μια θέση στον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε το βράδυ κρίνεται το 2ο εισιτήριο για τον τελικό του Nations League …

Το δεύτερο εισιτήριο του τελικού του Nations League στην Πορτογαλία διεκδικούν απόψε η Αγγλία και η Ολλανδία στο Γκιμαράες.

Η νικήτρια του πρώτου ομίλου της Α κατηγορίας, Ολλανδία αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του τέταρτου ομίλου, Αγγλία στο «Στάδιο Αφόνσο Ενρίκες» (21:45, Cosmotesport-1 και Open TV).

Η Αγγλία κατάφερε να κρατήσει το μομέντουμ, αφότου έφτασε στα ημιτελικά του Μουντιάλ την περασμένη χρονιά, τερματίζοντας μπροστά από Ισπανία και Κροατία στον όμιλό τους, παίρνοντας το διπλό κόντρα στη «φούρια ρόχα» με 3-2 και κάνοντας εμφατικό ξεκίνημα στα προκριματικά του Euro 2020 με πέντε γκολ σε καθένα από τα δύο πρώτα ματς., απέναντι σε Τσεχία και Μαυροβούνιο. Οι Άγγλοι θέλουν να κατακτήσουν το πρώτο τους μεγάλο τρόπαιο έπειτα από το Μουντιάλ του 1966. Μεγάλη απουσία για τον Σάουθγκεϊ είναι αυτή του Τρίπιερ.

Πιθανή ενδεκάδα Αγγλίας: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Ράις, Μπάρκλεϊ, Λίνγκαρντ, Σάντσο, Στέρλινγκ, Ράσφορντ

Η Ολλανδία των των Ντε Λιχτ, Ντε Γιονγκ, Ντε Μπέεκ που έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Champions League με δύο νίκες και μία ισοπαλία άφησε εκτός της παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, αλλά και αυτή του 2014 Γερμανία.

Πιθανή ενδεκάδα Ολλανδίας: Σίλεσεν, Ντάμφρις, Φαν Ντάικ, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Ντε Γιονγκ, Ντε Μπέεκ, Ντε Ρόον, Μπέρχβαϊν, Μπάμπελ, Ντεπάι

Η σύγκρουση των «λιονταριών» με τους «οράνιε» θα έχει άρωμα από τελικό του Champions League, αφού στις δύο αυτές εθνικές ομάδες υπάρχουν εννέα παίκτες που έπαιξαν στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τότεναμ, το περασμένο Σάββατο στη Μαδρίτη. Οι Ολλανδοί Φαν Ντάικ και Βαϊνάλνουμ από τους «reds», όπως και οι Χέντερσον, Γκόμεζ και Αλεξάντερ-Άρνολντ στην Αγγλία, αλλά και οι φιναλίστ με την Τότεναμ, Κέιν, Ντάιερ, Ρόουζ και Ντέλε Άλι.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News