default-image

Oι Ιταλοί θέλουν Λουτσέσκου στη Σαχτάρ

Ποδόσφαιρο
Oι Ιταλοί θέλουν Λουτσέσκου στη Σαχτάρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσιάζουν τον Ρουμάνο τεχνικό ως διάδοχο του Φονσέκα στον πάγκο της Ουκρανικής ομάδας…

Mετά από αρκετό καιρό επανέρχονται σενάρια για το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στην Ιταλία μιλούν και πάλι για το ενδεχόμενο ο Ρουμάνος τεχνικός να είναι ο διάδοχος του Πάουλο Φονσέκα στον πάγκο της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

"Τρία πρωταθλήματα, κύπελλα και ένα σούπερ καπ Ουκρανίας κατέκτησε η Σαχτάρ με προπονητή τον Πάουλο Φονσέκα. Ο Πορτογάλος ανέλαβε την ομάδα το 2016, έχοντας την βαριά «κληρονομιά» που άφησε πίσω του ο Μιρτσέα Λουτσέσκου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ένας άλλος Λουτσέσκου είναι πιθανό να πάρει την θέση του. Αυτός είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου, γιος του πρώην προπονητή των Πίζα, Μπρέσια και Ίντερ.

Ο 50χρονος Ρουμάνος είναι προπονητής του ΠΑΟΚ και κέρδισε το πρωτάθλημα Ελλάδος, μετά από 34 χρόνια. Επίσης κατέκτησε και το κύπελλο Ελλάδος, κερδίζοντας την ΑΕΚ στον τελικό της διοργάνωσης", αναφέρει το calciomercato.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο Ραζβάν Λουτέσκου έχει πολλές φορές μέχρι τώρα δηλώσει πως δεν έχει συζητήσει με άλλες ομάδες και πως εφόσον προκύψει κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον για αυτόν ο πρώτος με τον οποίο θα συζητήσει θα είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News