default-image

Βραδιά δικαίωσης για τον Γιούργκεν Κλοπ

Ποδόσφαιρο
Βραδιά δικαίωσης για τον Γιούργκεν Κλοπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από έξι σερί χαμένους τελικούς συνολικά και τρεις με την Λίβερπουλ...

Η βραδιά ήταν της Λίβερπουλ. Ήταν όμως και βραδιά Κλοπ...

Ο σπουδαίος τεχνικός απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την τρομερή σεζόν που είχαν ενώ στην συνέχεια έστειλε μήνυμα στην οικογένειά του για τη στήριξη που του παρείχαν σε όλες τις δύσκολες στιγμές.

"Ήταν μία μεγάλη μάχη, ονειρευόμασταν και οι δύο ομάδες το Champions League. Δεν ήταν το πιο ωραίο παιχνίδι του κόσμου αλλά έπρεπε μόνο να νικήσουμε και τα παιδιά τα κατάφερναν.

Είναι τρελό αυτό που έκαναν, ήταν μία φανταστική και έντονη σεζόν, θέλαμε να πετύχουμε για τους οπαδούς μας. Αυτή η νίκη είναι για αυτούς, για τους προπονητές μου, για το επιτελείο, για τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Είμαι πραγματικά υπερήφανος για αυτόν το σύλλογο. Αυτή τη χαρά την αφιερώνω στην οικογένειά μου που ήταν διπλα μου σε όλους τους τελικούς που πήρα μέρος και έχασα και υπέφεραν μαζί μου.

Τώρα η νίκη είναι για αυτούς", τονισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός, που κατέκτησε τo τρόπαιο του Champions League στην τρίτη του παρουσία σε τελικό, μετά τους χαμένους του 2013 κοντρα σε Μπάγερν Μονάχου (προπονητής της Ντόρτμουντ τοτε) και του 2018 κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News