default-image

Mένει στη Ρεάλ ο Σέρχιο Ράμος

Ποδόσφαιρο
Mένει στη Ρεάλ ο Σέρχιο Ράμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αρχηγός της Βασίλισσας διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν αποχωρεί από την ομάδα…

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να πάει πουθενά και χαρακτήρισε τη σχέση του με τον Πέρεθ ως πατέρα με γιου. Παραδέχτηκε πρόταση από την Κίνα.

Ο αιώνιος αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί μετά από 14 χρόνια στη Μαδρίτη τονίζοντας πως θα έπαιζε και δωρεάν στη Βασίλισσα!

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σχέση του με τον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ παραδέχτηκε πως είχε πρόταση από την Κίνα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι μαδριτίστα και θέλω να κρεμάσω τα παπούτσια μου εδώ».

Για την σχέση του με τον πρόεδρο της Ρεάλ: «Η σχέση μου με τον πρόεδρο είναι σαν πατέρα και γιου. Δεν θέλω να φύγω από την Ρέαλ Μαδρίτης. Το όνειρό μου είναι να κρεμάσω εδώ τα παπούτσια μου. Δεν θα έφευγα ποτέ, θα έπαιζα στη Ρεάλ δωρεάν!»

Για τον μισθό του: «Το οικονομικό δεν ήταν πρόβλημα ούτε για ένα λεπτό. Είναι θέμα εμπιστοσύνης. Πήγα να μιλήσω στον πρόεδρο από κοντά και λύσαμε το πρόβλημα».

Για την πρόταση από την Κίνα: «Είχα μια πρόταση από την Κίνα δεν θα πω ψέματα, είναι στο τραπέζι».

Για τις φήμες που ακούστηκαν: «Δεν ζήτησα να φύγω ελεύθερος ούτε το απαίτησα. Υπήρχαν πολλές φήμες. Σε 15 μέρες έχω ένα γάμο και θα δώσω στον Φλορεντίνο μια μεγάλη αγκαλιά. Δεν θέλω να φύγω ούτε ελεύθερος ούτε αν πληρώσουν για εμένα. Θα έπαιζα στην Ρεάλ δωρεάν. Είμαι αρχηγός εδώ και νιώθω αγαπητός και οι συμπαίκτες μου με στηρίζουν.

Δεν θέλω να φύγω ούτε ελεύθερος ούτε αν πληρώσουν για εμένα. Θα έπαιζα στην Ρεάλ δωρεάν. Είμαι αρχηγός εδώ και νιώθω αγαπητός και οι συμπαίκτες μου με στηρίζουν».

Έχω τα πάντα εδώ, το οικονομικό έρχεται δεύτερο. Εχθές μίλησα με τον πρόεδρο για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Θα μείνω στη Μαδρίτη!

Τώρα έχω να πάω διακοπές και να δω ποιους παίκτες θα πάρουμε και ποιους όχι».

Πηγή: sdna.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News