default-image

Βγήκε η αποστολή της Ιταλίας… που δεν έρχεται Παγκρήτιο!

Ποδόσφαιρο
Βγήκε η αποστολή της Ιταλίας… που δεν έρχεται Παγκρήτιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μαντσίνι ανακοίνωσε τους διεθνείς της Ιταλίας για το ματς στο ΟΑΚΑ με Ελλάδα και αυτό με Βοσνία που ακολουθεί

Ίσως αν κάποια πράγματα στον τόπο μας λειτουργούσαν σωστά, τα ονόματα που θα διαβάζατε παρακάτω θα ετοίμαζαν τις βαλίτσες τους για το Παγκρήτιο Στάδιο. Το Ηράκλειο και η Κρήτη θα ήταν το επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Δυστυχώς όμως αυτό το καλοκαίρι δεν θα έχει για το Παγκρήτιο Στάδιο ούτε λάμψη, ούτε γιορτή, ούτε… Ιταλία!

Αντίθετα αυτό το σπουδαίο ματς της Εθνικής Ελλάδας στις 8 Ιουνίου θα το ζήσουν από κοντά μόνο όσοι βρίσκονται στο ΟΑΚΑ και οι υπόλοιποι θα αρκεστούν στις τηλεοπτικές οθόνες. Σήμερα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τις δύο αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2020 με την Ελλάδα (8/6) και τη Βοσνία Ερζεγοβίνη (11/6).

Μάλιστα στην αποστολή βρίσκεται ξανά ο 36χρονος επιθετικός της Σαμπντόρια (!), Φάμπιο Κουαλιαρέλα αλλά και τα μεγάλα ονόματα του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ο αρχηγός Μπονούτσι, ο Κιελίνι, ο Μπερναρντέρσκι της Γιουβέντους, ο Βεράτι της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ινσίνιε της Νάπολι, ο Ελ Σαράουι και ο Ρομανιόλι της Μίλαν, ο Ιμόμπιλε της Λάτσιο, ο Ζορζίνιο της Τσέλσι. Αλλά και μεγάλα αστέρια που ήδη απασχολούν έντονα το παγκόσμιο ποδόσφαιρο όπως ο Κεν της Γιουβέντους, ο Κιέζα της Φιορεντίνα, ο Ζανιόλο της Ρόμα.

Η αποστολή της Εθνικής Ιταλίας:

Κράνγκο, Γκολίνι, Μιράντε, Σιρίγκου, Ακέρμπι, Μπιράγκι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντε Σίλιο, Έμερσον, Φλορέντσι, Ίζο, Μαντσίνι, Ρομανιόλι, Σπιναζόλα, Μπαρέλα, Μπερναντέσκι, Κρισάντε, Ζορζίνιο, Πελεγκρίνι, Σένσι, Βεράτι, Ζανιόλο, Μπελότι, Κιέζα, Ελ Σαράουϊ, Γκρίφο, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε, Κεν, Παβολέτι, Πολιτάνο, Κουαλιαρέλα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News