default-image

Ο Μουρίνιο έκανε... μαθήματα στον Σόλσκιερ

Ποδόσφαιρο
Ο Μουρίνιο έκανε... μαθήματα στον Σόλσκιερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν δίστασε να το κάνει και αυτό...

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν δίστασε να εκφράσει την αντίθεσή του στον τρόπο που προσέγγισε τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, παρά το γεγονός ότι ο Νορβηγός κατάφερε να αναγεννήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν την παρέλαβε… διαλυμένη από τα χέρια του ίδιου! 

Ο Special One αναφέρθηκε κυρίως στο «λάθος» του Σόλσκιερ στον τρόπο που επιχείρησε να εξουδετερώσει τον Λιονέλ Μέσι: «Εύκολα μπορείς να καταλάβεις τη θέση του Μέσι, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να τον βάλεις σε… κλουβί και να τον ελέγξεις. Έρχεται από δεξιά, συγκλίνει προς το κέντρο και τότε ο Ράκιτιτς πηγαίνει εκείνος δεξιά και επιτρέπει στον ίδιο να μείνει στη μεσαία γραμμή. Είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις. 

Στο πρώτο ματς η Γιουνάιτεντ τον έπαιξε ζώνη και τα κατάφερε καλά, αλλά πιστεύω ότι στο δεύτερο ματς είχε διαφορετική προσέγγιση. Μπροστά από την αμυντική γραμμή βρισκόταν μόνο ο Φρεντ. Εκείνο είναι το σημείο που πάει ο Μέσι για να πάρει την μπάλα και όταν συμβεί αυτό… είσαι νεκρός! 

Ποτέ δεν μου άρεσε να παίζω ένας με έναν τον Μέσι. Πρέπει να χτίσεις ένα κλουβί γύρω του. Η Μπαρτσελόνα όμως είναι η… Μπαρτσελόνα. Διαθέτει καλύτερους παίκτες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νομίζω είναι λογικό ότι νίκησε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News