default-image

Απίστευτο ματς το Βιγιαρεάλ- Μπαρτσελόνα και τελικό 4-4

Ποδόσφαιρο
Απίστευτο ματς το Βιγιαρεάλ- Μπαρτσελόνα και τελικό 4-4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλές ανατροπές, δραματικό φινάλε στο παιχνίδι της δεκαετίας...

Μετά από ένα απίθανο ματς στο «Στάδιο Κεράμικα», Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα ήρθαν ισόπαλες 4-4 σε ένα εντυπωσιακό και τρελό φινάλε στις καθυστερήσεις, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να ισοφαρίζει στο 93’ από 4-2 σε 4-4 για την 30ή αγωνιστική της Primera Divisιon και τις δύο ομάδες να αισθάνονται αδικημένες από το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, οι μεν «μπλαουγκράνα» βρέθηκαν στο +8 στην κορυφή από τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία υποδέχονται το ερχόμενο Σάββατο στο μεγάλο ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής, το δε «κίτρινο υποβρύχιο» έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ξεφύγει με περισσότερο από +2 από την επικίνδυνη ζώνη. περιμένοντας τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ομάδων που βρίσκονται γύρω ή μέσα στην επικίνδυνη θέση.

Η «Μπάρτσα» προηγήθηκε 0-2, στο 80’ βρέθηκε πίσω με 4-2, όμως με το φάουλ του Μέσι στο 90', που είχε περάσει ως αλλαγή, και το σουτ του Σουάρες στο 93’ παρέμεινε αήττητη για 22ο ματς κόντρα στους Λεβαντίνους.

Οι νταμπλούχοι Ισπανίας ξεκίνησαν δυνατά κι έλεγχαν το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Στο 12’, ο Κουτίνιο με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 0-1, εκμεταλλευόμενος τον έξοχο συνδυασμό των συμπαικτών του. Στο 16’, η κεφαλιά του Μάλκολμ έκανε το 0-2 μέσα στη μεγάλη περιοχή του Ασένχο, ενώ λίγο αργότερα το πλασέ του Κουτίνιο σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Οι Λεβαντίνοι μείωσαν με τη διπλή προσπάθεια του Τσουκουέζε στο 23’ και το πλασέ στη γωνία του Τερ Στέγκεν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισαν με το πονηρό και έξυπνο πλασέ του Εκαμπί που εκμεταλλεύτηκε τη λάθος θέση του Τερ Στέγκεν μέσα στη μεγάλη περιοχή. Η μεγάλη «ανατροπή» ήρθε στο 62’ με το πλασέ του Ιμπόρα στο τετ α τετ και οι πολλές ευκαιρίες της Βιγιαρεάλ έφεραν το δυνατό σουτ του Ιμπόρα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Γερμανού γκολκίπερ.

Ο Καθόρλα με εκπληκτική κάθετη μπαλιά έφερε σε τετ α τετ τον νεοεισελθόντα Μπάκα απέναντι στον Τερ Στέγκεν, τον οποίο ξεπέρασε και σε κενή εστία έκανε το 4-2 στο 80’, οπότε πηγαίναμε για μία μεγάλη έκπληξη. Όμως, η αποβολή του Αλβαρο στο 86΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα άλλαξε τις ισορροπίες. Έτσι, στο 90’ το απευθείας φάουλ του Μέσι, που είχε περάσει ως αλλαγή γύρω στο 70,’ μείωσε σε 4-3 και το δυνατό σουτ του Σουάρες έξω από την περιοχή στο 93’ κράτησε τους «μπλαουγκράνα» αήττητους για 18η αγωνιστική φέτος και για ενδέκατη χρονιά κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Αναλυτικά, η 30η αγωνιστική:

Τρίτη 2 Απριλίου

Ατλέτικο Μαδρίτης-Τζιρόνα 2-0

(76’ Γοδίν, 90’+4’ Γκριζμάν)

Εσπανιόλ-Χετάφε 1-1

(56' Μπόρχα Ιγκλέσιας-72' Ανχελ Ροντρίγκεθ)

Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα 4-4

(23' Τσουκουέζε, 50' Εκαμπί, 62' Ιμπόρα, 80' Μπάκα-12' Κουτίνιο, 16' Μάλκολμ, 90' Μέσι, 93' Σούαρες)

Τετάρτη 3 Απριλίου

Μπιλμπάο-Λεβάντε 20:30

Έιμπαρ-Ράγιο Βαγεκάνο 21:30

Ουέσκα-Θέλτα 21:30

Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης 22:30

Πέμπτη 4 Απριλίου

Σεβίλλη-Αλαβές 20:30

Λεγανές-Βαγιαδολίδ 21:30

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπέτις 22:30

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News