default-image

Αμφίβολος για Άγιαξ ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ποδόσφαιρο
Αμφίβολος για Άγιαξ ο Κριστιάνο Ρονάλντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πονοκέφαλος στη Γιουβέντους μετά τον τραυματισμό του CR7 στο παιχνίδι με την Εθνική Πορτογαλίας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό από το παιχνίδι των προκριματικών του Euro απέναντι στη Σερβία την περασμένη Δευτέρα.

Έτσι δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, για το παιχνίδι της Γιουβέντους κόντρα στη Έμπολι το Σάββατο.

Ο Αλέγκρι κράτησε για λόγους ξεκούρασης εκτός τον Πορτογάλο στα δύο τελευταία παιχνίδια των Μπιανκονέρι για το ιταλικό πρωτάθλημα . Ο τεχνικός της Γιουβέντους δεν θέλει να πάρει ρίσκο και έτσι δεν θα έχει πρόβλημα αν ο Κριστιάνο δεν αγωνιστεί και στο επόμενο ματς, ώστε να είναι διαθέσιμος στους κρίσιμους αγώνες: "Είναι καλύτερο να χάσει ένα παιχνίδι παρά τους δύο τελευταίους μήνες της χρονιάς. Πλησιάζουν τα τελικά στάδια της σεζόν και δεν θα υπάρχει αρκετός χρόνος να επανέλθει. Έχουμε ακόμη να παίξουμε δύο παιχνίδια στο Champions League".

"Ο Ρονάλντο θα επιστρέψει όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος και δεν θα υπάρχει ρίσκο. Θα κάνει κάποια τεστ την Δευτέρα (1/4) και θα δούμε τι θα γίνει. Προφανώς υπάρχουν αμφιβολίες για το πρώτο παιχνίδι του Champions League. Ο Ρονάλντο ξέρει ότι αν δεν είναι σε άριστη φυσική κατάσταση δεν θα παίξει.  Δεν θα ρισκάρουμε ολόκληρη τη σεζόν για ένα παιχνίδι" τόνισε ο Αλέγκρι στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι κόντρα στην Έμπολι .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News