default-image

Η αιώνια νεότητα του Μέσι

Απόψεις
Η αιώνια νεότητα του Μέσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν υπάρχει κανένα επίθετο για να περιγράψει τον Λιονέλ Μέσι . Όλα έχουν χρησιμοποιηθεί. Νέες λέξεις πρέπει να εφευρεθούν ειδικά γι 'αυτόν.

Κάθε φορά που τον βλέπετε να παίζει, τον βλέπετε να τραβάει ένα κουνέλι από το καπέλο, βλέπετε κάτι που δεν είχατε ξαναδεί.

Ο Μέσι το κάνει εδώ και χρόνια. Συνεχίζει να ανακαλύπτει αυτό που πρέπει να είναι λαμπρό και ο Τζέραρντ Πικέ το συνοψίζει καλύτερα.

"Υπάρχουν παίκτες που, όπως και ο Μέσι, είναι επίσης πολύ ξεχωριστοί," είπε ο αμυντικός. "Αλλά ο Μέσι το κάνει με συνέπεια για 14 χρόνια και είναι αυτό που τον καθιστά μοναδικό."

Ο Πικέ έχει δίκιο, είναι αναμφισβήτητα η μεγάλη δύναμη της Αργεντινής

Μόνο ο Cristiano Ronaldo μπορεί να συγκριθεί με αυτόν.Η εποχή του 2018/19 έβλεπε τον Μέσι να ανακαλύψει μια δεύτερη νεότητα. Έχει ξεκουραστεί από το γεγονός ότι δεν ταξιδεύει για να συμμετάσχει στην ομάδα της Αργεντινής σε διεθνή διαλείμματα και έχει επηρεάσει θετικά τις εμφανίσεις του.

Έχουν υπάρξει λίγες εποχές στο παρελθόν όταν ήταν αρκετά αποτελεσματικός και το No.10 έχει έναν μέσο στόχο, ένα γκολ κάθε 76,7 λεπτά.

Αυτή τη σεόν είναι στα καλύτερά του. Το 2011/12 και το 2012/13 σημείωσε 59 και 73 γκολ, αλλά και αυτή τη σεζόν οι επιδόσεις του είναι παρόμοιου επιπέδου.

Υπάρχουν τουλάχιστον 13 περισσότερα παιχνίδια γι 'αυτόν αυτή τη σεζόν, αν και θα ελπίζει ότι θα γίνουν 16, καθώς αυτό θα σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα θα παίξει στον τελικό του Champions League.

Οι αριθμοί του είναι τρομακτικοί, εκτελεί σαν μηχανή και οι τίτλοι συνεχίζουν να έρχονται. Ο Μέσι εξακολουθεί να καταστρέφει τους αντιπάλους, αλλά το κάνει με μια ομορφιά που τους αφήνει την περίεργη ευχαρίστηση που έχουν δει την παράσταση.

Από άρθρο της Marca

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News