default-image

Οι «μάχες» των τεσσάρων ζευγαριών του Europa League

Ποδόσφαιρο
Οι «μάχες» των τεσσάρων ζευγαριών του Europa League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 11 Απριλίου θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης…

Άρσεναλ – Νάπολι, Βιγιαρεάλ – Βαλένθια, Μπενφίκα - Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Σλάβια Πράγας - Τσέλσι είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών του Europa League.

Στις 11 Απριλίου θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης και στις 18 του ίδιου μήνα έχουν προγραμματιστεί οι ρεβάνς.

Η νικήτρια του Μπενφίκα - Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Σλάβια Πράγας - Τσέλσι ενώ η  νικήτρια του Άρσεναλ - Νάπολι θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Βιγιαρεάλ - Βαλένθια.

Στις 2 Μαΐου θα γίνουν οι πρώτοι ημιτελικοί και μία εβδομάδα αργότερα (9/5) οι επαναληπτικοί. Κάπως, έτσι, θα οδηγηθούμε στον μεγάλο τελικό που διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Όσον αφορά στους Έλληνες εκπροσώπους μας, η Μπενφίκα των Οδυσσέα Βλαχοδήμου και Αντρέα Σάμαρη θα τεθεί αντιμέτωπη με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που ξεπέρασε το εμπόδιο της Ίντερ στη φάση των "16".

Η Άρσεναλ των Παπασταθόπουλου και Μαυροπάνου (δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των Λονδρέζων) θα κοντραριστεί με την Νάπολι του Ορέστη Καρνέζη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News