default-image

Ζινεντίν Ζιντάν - Ο πιο επιθυμητός στη Ρεάλ και... ο λιγότερο ακριβός!

Απόψεις
Ζινεντίν Ζιντάν - Ο πιο επιθυμητός στη Ρεάλ και... ο λιγότερο ακριβός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με αποκάλυψη της εφημερίδας Confidencial, o Ζινεντίν Ζιντάν συμφώνησε ότι θα πάρει το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης ετησίως, συν μια σειρά πρόσθετων και μπόνους που θα αυξήσουν το μισθό του σταδιακά μέχρι το 2022!

"Η νέα σύμβαση του Ζιζού ήταν εύκολη - Η επιστροφή του Ζιντάν γιορτάζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης επειδή ήταν ο επιθυμητός προπονητής και από οικονομική άποψη ο λιγότερο ακριβός" είναι ο τίτλος της εφημερίδας, εκτιμώντας της κορυφαίες λύσεις που αναζητούσε ο Πέρεθ για να αρθεί το αδιέξοδο. Λαμβάνοντας υπόψιν τις προσφορές του και τις πιθανές αναζητήσεις από την Παρί Σεν Ζερμέν ή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... 

Το El Confidencial περιέγραψε τις λεπτομέρειες της επιστροφής του Γάλλου στους Ευρωπαίους πρωταθλητές, που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2022. Η προηγούμενη συμφωνία του Ζιντάν στη Μαδρίτη με την Ρεάλ ήταν περίπου 7,5 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, ενώ οι αρχικές αμοιβές του όταν ξεκίνησε προπονητής ήταν 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως..

Ο Σιμεόνε είναι από τους πιο καλά αμειβόμενους προπονητές στον κόσμο με ... 24 εκατ. ευρώ (διπλάσια από τον Ζιντάν), ενώ ο Ζοσέ Μουρίνιο – ο οποίος συνδέθηκε με επιστροφή στη Μαδρίτη -είχε συμβόλαιο 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο παίρνει γύρω στα € 10εκ, η αμοιβή του Κλοπ ανέρχεται σε € 8,5εκ στη Λίβερπουλ ,ενώ ο Αλέγκρι παίρνει στην Γιουβέντους € 8εκ. το χρόνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News