default-image

«Θηρίο» ο Ρονάλντο για τον Μαραντόνα, «εξωγήινος» για τους Ιταλούς

Απόψεις
«Θηρίο» ο Ρονάλντο για τον Μαραντόνα, «εξωγήινος» για τους Ιταλούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποκλίθηκε στην «εξωγήινη» πραγματικότητα και του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Ντιέγκο Μαραντόνα (προπονητής τώρα της Dorados de Sinaloa), επικαλούμενος και το μαγικό ραβδί του Λιονέλ Μέσι. Η δήλωσή του κάνει το γύρο του κόσμου ιλιγγιωδώς!

«Υπάρχουν παίκτες που αγγίζουν με το μαγικό ραβδί και τραβούν ένα κουνέλι από το καπέλο ξαφνικά, όπως ο Λέο Μέσι για τον οποίον είμαστε υπερήφανοι που είναι Αργεντινός. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα άλλο φαινόμενο, έχει καθαρή ενέργεια και είναι, επίσης, «θηρίο», επειδή είπε ότι θα κάνει τρία γκολ και τα έκανε εναντίον του Ατλέτικο "

Το φοβερό σκίτσο της «AS» για τον Ρονάλντο

Η ισπανική εφημερίδα «AS» έπλεξε το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο με ένα εξαιρετικό σκίτσο, μετά το ρεσιτάλ του στο Τορίνο πετώντας έξω με χατ τρικ την Ατλέτικο Μαδρίτης, από το Champions League, που απηχεί την πραγματικότητα του Σούπερ Σταρ!

Στα 33 του χρόνια έχει κατακτήσει πέντε φορές το τρόπαιο του Champions League (μία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τέσσερις με τη Ρεάλ Μαδρίτης) και ετοιμάζεται να το επιτύχει για ακόμα μία φορά με τρίτη ομάδα στην καριέρα του.

Ο πλανήτης μιλά για «εξωγήινο» CR7

Η Corriere Dello Sport: «Η Γιούβε έχει έναν Αρειανό. Χατ τρικ για τον Ρονάλντο, εξευτελισμός για την Ατλέτικο Μαδρίτης», ενώ η Gazzetta Dello Sport γράφεθ: «Ο CR7 πλήγωσε τρεις φορές την Ατλέτικο».

Αποθέωση παντού: «Παραδόθηκε στον Cristiano: "Μοναδικός, τερατώδης, εξωγήινος ..."», λέει γι' αυτόν η Ισπανική As, η Marca αναφέρει: «Ο Κριστιάνο βύθισε την Ατλέτικο» ενώ η El Mundo Deportivo υποστηρίζει: «Μια άψυχη Ατλέτικο έχασε και αποκλείστηκε από τη Γιούβε του μεγάλου Κριστιάνο. Μένει εκτός του δικού της τελικού»

Για την Sport: «ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξευτέλισε την Ατλέτικο», για την El Pais: «ο Κριστιάνο καταδίκασε την Ατλέτικο» και την El Mundo: απλά «ο Κριστιάνο έριξε την Ατλέτικο στην άβυσσο»

Και οι Βρετανοί με τον Κριστιάνο ασχολούνται. Η Dailymail για παράδειγμα σημειώνει: «Ο Ρόναλντο "γλέντησε" στην Ατλέτικο Μαδρίτης, μιμούμενος τον πανηγυρισμό του Σιμεόνες με... κοχόνες μετά από ένα χατ-τρικ στην απίστευτη επιστροφή της Γιούβε». Όσον αφορά τη Sun: «Γιουβέντους-Ατλέτικο 3-0 (3-2 συνολικά). Το ηρωικό χατ τρικ του Ρονάλντο φέρνει τη Γιούβε στα προημιελικά του Champions League»

H Νytimes, αναφέρει: «Η Γιουβέντους επιβιώνει, καθώς το απίθανο γίνεται και πάλι πραγματικό». Για την L' Equipe είναι πολύ απλό πως βλέπει τον Ρονάλντο: «Ο Ρονάλντο δήμιος της Ατλέτικο». Το ESPN: «Το Champions League ανήκει στον Cristiano Ronaldo καθώς η Juventus επέστρεψε και νίκησε την Atletico». Δύο κουβέντες και από το France Football: «Ο Ρονάλντο και η Γιούβε έκαναν την ανατροπή με την Ατλέτικο» όπως και από τη Le Figaro: «Η Γιούβε κι ένας απίθανος Ρονάλντο κατεδάφισαν την Ατλέτικο του Γκριεζμάν»

Στα οκτώ χατ-τρικ έφθασε εχθές ο Κριστιάν Ρονάλντο στο Champions League, πιάνοντας στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Λιονελ Μέσι.

Συνολικά 84 παίκτες έχουν σημειώσει χατ-τρικ στην κορυφαία διοργάνωση, με τον διάσημο Πορτογάλο να έχει τα περισσότερα (3) μέσα σε μία σεζόν (20-15/16), όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της UEFA.

Έως τώρα, την σεζόν 2018-19 έξι είναι οι παίκτες που το έχουν καταφέρει στο UCL. Εκτός από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που είναι ένας από τους 11 με χατ-τρικ με δύο ομάδες, πέτυχαν επίσης Λιονέλ Μέσι, Πάουλο Ντιμπάλα, Εντίν Τζέκο, Νεϊμάρ και Γκάμπριελ Ζέσους...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News