default-image

Τα… φώτα στο Τορίνο απόψε για το Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης

Αθλητισμός
Τα… φώτα στο Τορίνο απόψε για το Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «μπιανκονέρι» θέλουν την ανατροπή, φαβορί η Σάλκε στο άλλο ματς

Μεγάλη βραδιά η αποψινή για τη φάση των “16” του Champions League, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει το μεγάλο παιχνίδι της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο δεύτερο ζευγάρι της βραδιάς, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Σάλκε, με τους Άγγλους να είναι το απόλυτο φαβορί.

Όλα τα... φώτα είναι στραμμένα στην Ιταλία, όπου η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, μετά την ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι. Η Ατλέτικο Μαδρίτης, από την άλλη, έχει δείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες αναμετρήσεις.

Οι “μπιανκονέρι” θα στερηθούν τον τιμωρημένο Άλεξ Σάντρο και τον τραυματία Κεντίρα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ντε Σίλιο και Μπαρτζάλι. Στον αντίποδα, εκτός δράσης για τον Σιμεόνε είναι οι τιμωρημένοι Ντιέγκο Κόστα και Τομάς, όπως και ο τραυματίας Λουίς Φελίπε.

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Σάλκε, στη ρεβάνς της νίκης με 2-3 που πέτυχε στη Γερμανία και φυσικά η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι... αγκαλιά με την πρόκριση. Ο Καταλανός προπονητής δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Φερναντίνιο, Οταμέντι και τους τραυματίες Ντε Μπρούινε, Μπράβο και Στόουνς.

Η γερμανική ομάδα θα προσπαθήσει για το... θαύμα, με τους Καλιγκιούρι, Σεπφ και Μασκαράλ να είναι στο απουσιολόγιο λόγω τραυματισμού.

Απόψε (22:00)

Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης (Cosmote Sport 2)

Μάντσεστερ Σίτι-Σάλκε (Cosmote Sport 1)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News