default-image

Ζιντάν: «Επέστρεψα… σπίτι μου»

Αθλητισμός
Ζιντάν: «Επέστρεψα… σπίτι μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γάλλος δήλωσε πανευτυχής για τη συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης και Ζινεντίν Ζιντάν πορεύονται και πάλι μαζί, λίγους μήνες μετά το «διαζύγιο» του καλοκαιριού.

Ο Γάλλος προπονητής παρουσιάστηκε από τη «Βασίλισσα» και δήλωσε πανευτυχής που επέστρεψε.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα σπίτι μου. Αυτή η μέρα είναι πολύ ιδιαίτερη. Ήθελα να επιστρέψω και να δουλέψω άμεσα στην ομάδα. Έφυγα επειδή το χρειαζόμουν και εγώ και οι παίκτες, έχοντας πετύχει τα πάντα. Ήταν το καλύτερο για όλους. Τώρα, επέστρεψα γιατί ο πρόεδρος μού το ζήτησε. Λατρεύω πολύ τη Ρεάλ Μαδρίτης και είμαι εδώ. Χρειαζόμουν ξεκούραση, αλλά πλέον έχω την επιθυμία να επιστρέψω στις προπονήσεις. Έλαβα πολλές προτάσεις, αλλά το μόνο που ήθελα ήταν να γυρίσω στη Ρεάλ. Δεν μπορώ να πω όχι στη Ρεάλ και στον Πέρεθ. Ήθελα να αναλάβω για τον πρόεδρο, τους παίκτες και τους οπαδούς».

Ερωτηθείς για την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Γιουβέντους, υπογράμμισε: «Το πρόβλημα δεν είναι η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μας μένουν 11 παιχνίδια και μόνο αυτά θα πρέπει να σκεφτόμαστε. Ο Ρονάλντο είναι μέρος της ιστορίας της Ρεάλ, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ιστορίας, αλλά δε θα μιλήσουμε για αυτόν τώρα».

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, είχε προλογίσει για την επιστροφή Ζιντάν, τον οποίο χαρακτήρισε τον καλύτερο προπονητή του κόσμου: «Είμαστε εδώ για να καλωσορίσουμε τον Ζιντάν. Αναλαμβάνει ξανά τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας μας και επιστρέφει γιατί αγαπά αυτή την ομάδα. Επιστρέφει ξανά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο καλύτερος προπονητής του κόσμου. Το πάθος του για τη Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε για να φέρει πίσω το πεπρωμένο του συλλόγου μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News