default-image

Τρελό σενάριο για Γιουβέντους και Γκουαρδιόλα!

Ποδόσφαιρο
Τρελό σενάριο για Γιουβέντους και Γκουαρδιόλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πληθαίνουν τα σενάρια για "διαζύγιο" με Αλέγκρι αλλά με διάδοχο.... βόμβα στην ομάδα του CR7

Σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο, η Γιουβέντους έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα για να αναλάβει το καλοκαίρι την "Γηραιά Κυρία" έναντι τετραετούς συμβολαίου.

Αν συμβεί αυτό, θα πρόκειται για "βόμβα" μεγατόνων. Παραχωρώντας συνέντευξη στο "Radio CRC", ο Ιταλός δημοσιογράφος, Λουίτζι Γκουέλπα, αναφέρθηκε στον πάγκο της Γιουβέντους, τονίζοντας πως ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι δεν θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρ

Το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά το ποιος θα τον αντικαταστήσει. "Έμαθα ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Γιουβέντους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Μου το αποκάλυψε το ίδιο άτομο που μου είχε πει ότι ο Ρονάλντο θα πήγαινε στη Γιουβέντους", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουέλπα.

Ουδείς γνωρίζει αυτή την στιγμή τις προθέσεις του Καταλανού προπονητή. Ίσως παίξει ρόλο και το τι θα συμβεί με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει πολλά μπλεξίματα τα τελευταία 24ωρα, όμως δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να αποχωρήσει ο Γκουαρδιόλα από τον πάγκο της το καλοκαίρι.

Όσο για τον Αλέγκρι, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν εκτός ομάδας μετά το καλοκαίρι, με τ' όνομά του να παίζει δυνατά για τον πάγκο της Ίντερ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News