default-image

Αμφίβολο το μέλλον του Ράμος στη Ρεάλ

Ποδόσφαιρο
Αμφίβολο το μέλλον του Ράμος στη Ρεάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τον πρόεδρο των Μαδριλένων όμως υπάρχει κενό μεταξύ τους…

Tα "απόνερα" του αποκλεισμού της Ρεάλ από την Μάντσεστερ γίνονται κάθε μέρα φανερά. Εκτός από το "επεισόδιο" για την απόλυση του Σολάρι και το "κυνήγι" εξεύρεσης νέου προπονητή, που ήδη παίζεται από την Τετάρτη, υπάρχει και το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του αρχηγού της ομάδας, Σέρχιο Ράμος, και του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Το επεισόδιο ξεκίνησε την Τρίτη μετά την λήξη του παιχνιδιού ανάμεσα στην Ρεάλ και την Μάντσεστερ, όταν ο Πέρεθ μπήκε στα αποδυτήρια και τα "έψαλλε" στους ποδοσφαιριστές για την έλλειψη αφοσίωσης τους στην ομάδα. Ο Ράμος φέρεται να αντέδρασε στους ισχυρισμούς του προέδρου των Μαδριλένων και να του απάντησε: "Πλήρωσε με και θα φύγω, τα έχω δώσει όλα γι' αυτό το σήμα, γι' αυτή την ομάδα, ακόμη και για σένα."

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν ξανά την Πέμπτη το βράδυ, αλλά δεν προέκυψε κάποια συμφωνία και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν σε νέα συνάντηση τους τις επόμενες μέρες. Με το συμβόλαιο του Ράμος να λήγει σε ένα χρόνο, το μέλλον του στην Ρεάλ μοιάζει αβέβαιο. Πάντως, ο αρχηγός των "Μερένγκες" εξέφρασε την επιθυμία του να τελειώσει την καριέρα του με την φανέλα της "Βασίλισσας".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News