default-image

Πωλητήριο σε έξι παίκτες βάζει η Παρί Σεν Ζερμέν

Ποδόσφαιρο
Πωλητήριο σε έξι παίκτες βάζει η Παρί Σεν Ζερμέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξελίξεις στο ρόστερ της ομάδας μετά τον αποκλεισμό από την Γιουνάιτεντ…

Οι αλλαγές στην Παρί τους επόμενους μήνες θα είναι ραγδαίες, αφού οι Γάλλοι θέλουν να απελευθερώσουν χώρο στο μπάτζετ των συμβολαίων τους, αλλά και να προσθέσουν ρευστό στους λογαριασμούς τους, ώστε να κινούνται ακόμη πιο ελεύθεροι στην μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν ήδη προστεθεί στην λίστα "προς πώληση" των Παριζιάνων.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα "L' Equipe", οι τρεις που θα δουν σίγουρα την πόρτα της εξόδου είναι οι Χεσέ, Μενιέρ και Ενκουκού και υπάρχει εκτίμηση ότι Η Παρί θα βάλει περίπου στα ταμεία της 80 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμη, ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας "Le Parisien" μιλάει για ενδεχόμενο πώλησης ακόμη και των Έντισον Καβάνι και Άνχελ Ντι Μαρία. Μπορεί ο Καβάνι να είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Παρί και ο Αργεντίνος να αποτελεί ένας από τους καλύτερους παίκτες της σεζόν, όμως οι Παριζιάνοι είναι διατεθειμένη να συζητήσουν μία καλή προσφορά.

Ακόμη και η θέση του Ντάνι Άλβεζ είναι αμφίβολη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Ο Τούχελ δείχνει να το εμπιστεύεται, όμως εκείνος φέρεται ήδη να έχει αρνηθεί επέκταση συμβολαίου εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Premier League με δημοσιεύματα να τον συνδέουν με την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι εκκαθαρίσεις, ωστόσο, στην Παρί ξεκινούν με την απομάκρυνση του αθλητικού διευθυντή της, Αντέρο Ενρίκε.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News