default-image

Απίστευτος Μέσι με το 50ο χατ-τρικ της καριέρας του!

Ποδόσφαιρο
Απίστευτος Μέσι με το 50ο χατ-τρικ της καριέρας του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαστημική απόδοση ο αρχηγός της Μπάρτσα στο 2-4 επί της Σεβίλλης

Με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει… όργια, η Μπαρτσελόνα έφυγε με τους 3 βαθμούς από την έδρα της Σεβίλλης (2-4), αν και βρέθηκε να χάνει δύο φορές. Ο Αργεντινός σημείωσε χατ-τρικ, μοίρασε μία ασίστ και οδήγησε την ομάδα του στην ανατροπή, που ισοδυναμεί με… μισό τίτλο. Μάλιστα αυτό ήταν το 50ο χατ-τρικ της καριέρας του!

Η Σεβιγιάνοι προηγήθηκαν στο 22’ με τον Χεσούς Νάβας, ωστόσο δεν το χάρηκαν για πολύ καθώς ο Μέσι απάντησε 4 λεπτά αργότερα (26’) με καταπληκτικό βολ-πλανέ μετά από γύρισμα του Ράκιτιτς.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμά τους στο 42’ με τον Μερκάδο να εκτελεί τον Τερ Στέγκεν μετά από ωραία ομαδική συνεργασία. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Ματσίν είναι ικανή να κόψει βαθμούς από τους «μπλαουγκράνα», ανέλαβε δράση ο Μέσι.

Ο 31χρονος επιθετικός ισοφάρισε σε 2-2 στο 67’ με πανέμορφο σουτ με το δεξί, ενώ στο 85’ ολοκλήρωσε την ανατροπή της ομάδας του με έξοχο τσίμπημα της μπάλας πάνω από τον Βάτσλικ για το 2-3.

Η παράσταση του «θαυματουργού» Αργεντινού ολοκληρώθηκε στο 93’, όταν σέρβιρε στον Σουάρες, ο οποίος έγραψε το τελικό 2-4 με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Έτσι, η Μπάρτσα συμπλήρωσε 13 αγώνες πρωταθλήματος δίχως ήττα (10-3-0) και ξέφυγαν προσωρινά με 10 βαθμούς από τη 2η Ατλέτικο, ενώ οι Σεβιγιάνοι υποχώρησαν στην 5η θέση έχοντας μόλις μία νίκη στα 9 τελευταία (1-3-5).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News