default-image

Τα… φώτα στο «Άνφιλντ» απόψε για το Λίβερπουλ-Μπάγερν Μονάχου

Αθλητισμός
Τα… φώτα στο «Άνφιλντ» απόψε για το Λίβερπουλ-Μπάγερν Μονάχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η “μονομαχία” των... αστεριών ξανά επί σκηνής απόψε, καθώς συνεχίζονται οι πρώτοι αγώνες για τη φάση των “16” του Champions League.

Όλα τα... φώτα είναι στραμμένα στο μεγάλο παιχνίδι του “Άνφιλντ”, όπου η Λίβερπουλ θα υποδεχτεί την Μπάγερν Μονάχου, ενώ στο άλλο “ζευγάρι” της ημέρας η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Λιόν.

Οι αποψινοί αντίπαλοι θα επιδιώξουν να κάνουν... βήμα πρόκρισης, με τους αγώνες να έχουν φυσικά διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Στο Λίβερπουλ... ζουν κι αναπνέουν για το σούπερ ματς με την Μπάγερν, ενώ, πέρα από το ξεκάθαρο κίνητρο, πάντα μια αγγλογερμανική αναμέτρηση προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η παρουσία του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο των “κόκκινων” είναι επίσης ένα ενδιαφέρον στοιχείο, αν και ο Γερμανός προπονητής δεν έχει περάσει ποτέ από τους Βαυαρούς.

Τα προβλήματα δε λείπουν για τη Λίβερπουλ και ειδικά στην αμυντική γραμμή. Ο Γκόμεζ είναι τραυματίας τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ ο Φαν Ντάικ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας. Λόγω τραυματισμού δεν είναι διαθέσιμος και ο Τσάμπερλεϊν, ενώ αμφίβολοι είναι οι Σακίρι και Λόβρεν.

Στην αντίπερα όχθη και για την Μπάγερν υπάρχουν δεδομένες απουσίες. Οι Μπόατενγκ, Ρόμπεν και Τολισό είναι στη λίστα με τους τραυματίες, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μίλερ.

Από ’κει και πέρα, στο άλλο ματς της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα έχει τον τίτλο του φαβορί, παρότι αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στη Λιόν. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επισήμανε ότι οι παίκτες του πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ενώ, πέρα από τον τραυματία Σίλεσεν, ερωτηματικό είναι η παρουσία των Ουμτιτί, Βερμάελεν και Αρτούρ.

Από την άλλη πλευρά, δε λείπουν οι αγωνιστικοί “πονοκέφαλοι” για τη γαλλική ομάδα. Ένα από τα δυνατά της “όπλα”, ο Φεκίρ, δε θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας, τη στιγμή που εκτός πλάνων είναι και ο τραυματίας Γκουίρι. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί για τους Ντεναγίρ και Ντομπελέ, που προέρχονται επίσης από τραυματισμό.

Απόψε (22:00)

Λιόν-Μπαρτσελόνα (Cosmote Sport 1)

Λίβερπουλ-Μπάγερν Μονάχου (Cosmote Sport 2)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News