default-image

Παγκόσμια θλίψη στην κηδεία του Εμιαλιάνο Σάλα

Ποδόσφαιρο
Παγκόσμια θλίψη στην κηδεία του Εμιαλιάνο Σάλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και η αδελφή του, που "λύγισαν"…

Παγκόσμια θλίψη για τον Εμιλιάνο Σάλα. Χθες στο Προγκρέσο, όπου ζούσε η οικογένειά του, έγινε η κηδεία του 28χρονου επιθετικού, ο οποίος απεβίωσε μετά την πτώση του αεροσκάφους που τον μετέφερε από τη Νάντη στην Κάρντιφ, έχοντας μόλις πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Premier League.

Πλήθος κόσμου, οικογένεια, συμπαίκτες και φίλοι αποχαιρέτησαν μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και η αδελφή του, που "λύγισαν". Παρόντες στο στερνό "αντίο" του Νοτιοαμερικανού ο τεχνικός της Κάρντιφ, Νιλ Γουόρνοκ, ο συμπαίκτης του στη Ναντ Nicolas Pallois και ο CEO της Κάρντιφ, Ken Choo.

Στις 19 Ιανουαρίου η Κάρντιφ είχε ολοκληρώσει την πιο δαπανηρή μεταγραφή της ιστορίας της, δίνοντας 17 εκατ. ευρώ στη Ναντ για χάρη του Αργεντινού φορ, Εμιλιάνο Σάλα. Δύο μέρες μετά, το αεροσκάφος στο οποίο είχε επιβιβαστεί ο 28χρονος, "πετώντας" για την πρωτεύουσα της Ιουλίας, εξασφανίστηκε από τα ραντάρ.

Ύστερα από έρευνες που κράτησαν για μέρες, στις 4 Φεβρουαρίου το Piper PA-46 Malibu βρέθηκε στον βυθό της θάλασσας, στη Μάγχη. Το βράδυ της Πέμπτης (8/2) έγινε επισήμως γνωστό ότι ο Σάλα βρέθηκε νεκρός. Η σορός του μεταφέρθηκε στην Αργεντινή, όπου το Σάββατο (16/2) τελέστηκε η κηδεία του...

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News