default-image

"Η Ρεάλ δεν είναι στις τρεις κορυφαίες ομάδες της δεκαετίας" για τον Γκουαρδιόλα

Απόψεις
"Η Ρεάλ δεν είναι στις τρεις κορυφαίες ομάδες της δεκαετίας" για τον Γκουαρδιόλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, συνεχίζει να εξαπολύει «βέλη» στην Ρεάλ Μαδρίτης από το Μάντσεστερ. Εξήρε την υπεροχή της Μπαρτσελόνα, της Μπάγερν και της Γιουβέντους "ψηφίζοντάς" της ως τις τρεις καλύτερες ομάδες της δεκαετίας...

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να είναι η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει τρία συνεχόμενα Champions League, τέσσερα τα πέντε τελευταία χρόνια, όμως ο Πεπ Γκουαρντιόλα, δεν θεωρεί πως είναι ανάμεσα στις τρεις καλύτερες ομάδες της τελευταίας δεκαετίας:

«Ποιές είναι οι καλύτερες ομάδες την τελευταία δεκαετία; Η Γιουβέντους, η Μπάγερν και η Μπαρτσελόνα, αυτές ήταν οι καλύτερες τρεις, γιατί γιατί κάθε σεζόν κερδίζουν το πρωτάλημα στη χώρα τους, κάθε σεζόν κερδίζουν το Κύπελλο, κάθε σεζόν είναι εκεί ... », είπε.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν έντονα σχόλια στην Μαδρίτη, όπου οι εφημερίδες της πρωτεύουσας, «θύμισαν» στον Καταλανό προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, την τελευταία δεκαετία, έχει «σηκώσει» δύο Πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, δύο Σούπερ Κύπελλα της Ισπανίας, τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Κύπελλα, σημειώνοντας βέβαια ότι έχει γίνει η πρώτη ομάδα που κέρδισε τρία συνεχόμενα UCL και τέσσερα σε πέντε χρόνια.

ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ: Ο ΜΕΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, δεν έχει αμφιβολίες ποιός είναι καλύτερος, ανάμεσα στον Μαραντόνα και τον Μέσι.

Σε δηλώσεις που έκανε στους «Times», ο Φέργκιουσον υποστήριξε ότι «ο Μέσι είναι καλύτερος παίκτης από τον Μαραντόνα, γιατί η καριέρα του Μαραντόνα στην κορυφή του ποδοσφαίρου ήταν μόνο λίγα χρόνια».

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Μέσι στερείται έναν μεγάλο τίτλο με την Αργεντινή. Για άλλους, οι τίτλοι σε συλλογικό επίπεδο, κάνουν την ισορροπία να μετακινηθεί στην πλευρά του Μέσι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, MARCA

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News