default-image

Μπουφόν ως χούλιγκαν, χρήστης ουσιών και με κρίσεις πανικού!

Απόψεις
Μπουφόν ως χούλιγκαν, χρήστης ουσιών και με κρίσεις πανικού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Λίγες μέρες μετά τα 41 του χρόνια, ο πιο διάσημος ιταλός ποδοσφαιριστής σε δραστηριότητα αναπαριστά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Vanity Fair», ο Τζανλουίτζι Μπουφόν αποκαλύπτει... τους μετανάστες, την χρήση κάναβης όταν ήταν νέος, αλλά και την κρίση πανικού που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί. Μέσα απ' όλες τις σκληρές εμπειρίες του, καταλήγει στο συμπέρασμα, που συνοψίζεται στον τίτλο του αφιερώματος: «Μην δίνετε στο ποδόσφαιρο την ενοχή του μίσους»!

 Μερικά από τα γαργαλιστικά αποσπάσματα, των όσων εξομολήθηκε:

   «Εάν ένα σκάφος βυθίζεται στη Λαμπεντούζα και 300 άνθρωποι πεθαίνουν, κινούμαστε ακόμα και να υιοθετήσουμε παιδιά ορφανά, αλλά εάν δεν βυθίζεται, διαμαρτυρόμαστε για την είσοδο 300 μεταναστών και αναρωτιόμαστε τι θέλουν να  κάνουν», είπε  Ιταλός τερματοφύλακας της Παρί Σ.Ζ, που αποκάλυψε ότι μικρός ήταν...χούλιγκαν.

  «Ήμουν χούλιγκαν. Γνώρισα ανθρώπους που μιλούσαν χωρίς να γνωρίζουν τίποτα. Αλλά και παιδιά φυσιολογικά, ονειροπόλους, ιδεαλιστές. Μερικούς ενδιαφέροντες ανθρώπους και κάποιους βλάκες. Όταν ήμουνα παιδί είχα ένα  αίσθημα παντοδυναμίας, ένιωθα αήττητος, ένιωθα άφθαρτος, σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να κάνω τα πάντα, να κάνω αυτό που ήθελα. Κρατώ σφιχτά την υγιή τρέλα των είκοσι ετών μου. Γεύθηκα τη γεύση από τις τρέλες μου και κατά κάποιον τρόπο χαίρομαι που δεν θα ξεχάσω ούτε μία», πρόσθεσε.

  «Δεν έκανα χρήση ναρκωτικών, δεν πήρα φάρμακα. Στα 17, μου προσέφεραν ένα χάπι σε ντισκοτέκ, και είπα όχι. Το μόνο που δοκίμασα, παιδί, ήταν κάνναβη», συμπλήρωσε, ενώ αποκάλυψε την κατάθλιψη και την κρίση πανικού που είχε πάθει.

   «Για μερικούς μήνες, τα πάντα είχαν χάσει τη σημασία τους. Μου φαινόταν ότι δεν ενδιαφερόταν κανείς για μένα, παρά μόνο για τον ποδοσφαιριστή που αντιπροσώπευα. Όλοι ρωτούσαν για τον Μπουφόν και κανείς για τον Τζίτζι. Πήγα στον Ιβάνο Μπορντόν, τον προπονητή τερματοφυλάκων, και του είπα: Ιβάνο, πες στον Κιμέντι να κάνει προθέρμανση και να παίξει. Δεν αισθάνομαι καλά. Περνούσα κρίση πανικού και δεν βρισκόμουν σε θέση να αγωνιστώ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News