Διεθνές Ποδόσφαιρο

Kινδυνεύει να αποκλειστεί από το Champions League η Σίτι

Τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η ομάδα του Γκουαρντιόλα επιβεβαίωσε κορυφαίος παράγοντας της UEFA λίγο πριν το ντέρμπι με την Λίβερπουλ…

Kι ενώ όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος ασχολείται με το αποψινό ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Λίβερπουλ, στις 22:00, στο "Etihad", οι "Times" φέρνουν στο φως της δημοσιότητας ένα ρεπορτάζ εξαιρετικά σκοτεινό για το ευρωπαϊκό μέλλον της πλούσιας ομάδας που προπονεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Συγκεκριμένα, το έγκυρο Μέσο υποστηρίζει ότι ο κορυφαίος οικονομικός ελεγκτής της UEFA επιβεβαίωσε στο βελγικό περιοδικό "Sport and Strategy" ότι οι "Πολίτες" κινδυνεύουν με αποκλεισμό από το Champions League εξαιτίας παραβιάσεων των κανονισμών που αφορούν χρήματα από χορηγίες.

Ο παράγοντας της UEFA ονομάζεται Ιβς Λατέρμ (επικεφαλής του ανεξάρτητου σώματος οικονομικού ελέγχου) και η ατάκα του για τη Σίτι ήταν "...εάν είναι αλήθεια ό,τι έχει γραφεί, τότε θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην βαρύτερη τιμωρία: Αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της UEFA..." ως συνέπεια της όλης υπόθεσης.

Η Σίτι ελέγχεται για 59,5 εκατ. λίρες που παρουσιάστηκαν ως έσοδα από χορηγίες που υποτίθεται ότι θα ερχόντουσαν από την αεροπορική εταιρία "Etihad", αλλά φέρεται να μπήκαν στα ταμεία από την ιδιοκτήτρια εταιρία του βαθύπλουτο κλαμπ με την ονομασία: Abu Dhabi United Group.

Πηγή: sport24.gr

Σχόλια