default-image

Η Boxing Day έφερε περισσότερα χαμόγελα στη Λίβερπουλ

Ποδόσφαιρο
Η Boxing Day έφερε περισσότερα χαμόγελα στη Λίβερπουλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκανε πάρτι κόντρα στην Νιουκάστλ την ώρα που η Σίτι δεχόταν νέο "χαστούκι"...

Η 19η αγωνιστική της Premier League έκανε τη Λίβερπουλ ξεκάθαρο φαβορί για την κούρσα του τίτλου ! Βλέπετε,  είναι στο +6 από την Τότεναμ  και στο +7 από  τη Μάντσεστερ Σίτι που γνώρισε δεύτερη σερί ήττα στην διοργάνωση και έπεσε στην 3η θέση...

Η Λίβερπουλ έκανε πάρτι στο Anfield απέναντι στην Νιούκαστλ, την οποία και σκόρπισε με το εμφατικό 4-0 (11' Λόβρεν, 48' Σαλάχ, 79' Σατσίρι, 85' Φαμπίνιο).

Την ίδια στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι έφευγε με σκυμμένο κεφάλι από το King Power, καθώς ηττήθηκε από την Λέστερ και υποχρεώθηκε σε ένα ακόμη αποτυχημένο αποτέλεσμα, μετά το σοκ στο εντός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα άνοιξε το σκορ για τους "πολίτες" στο 14', ισοφάρισε γρήγορα για τις "αλεπούδες" ο Ολμπράιτον (19') και ο Ρικάρντο Περέιρα στο 81' σκόραρε για το τελικό 2-1!

Η Τότεναμ, μετά την εξάρα στο Goodison Park επί της Έβερτον, αυτή τη φορά διέλυσε την Μπόρνμουθ, την οποία και φιλοδώρησε με πέντε τέρματα στο Λονδίνο. Οι Spurs είναι πλέον στην 2η θέση της βαθμολογίας, με έναν βαθμό περισσότερο από την Σίτι και το -6 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News