default-image

Ο Μπέιλ έστειλε την Ρεάλ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

Ποδόσφαιρο
Ο Μπέιλ έστειλε την Ρεάλ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του και μάλιστα μέσα σε 11 αγωνιστικά λεπτά...

Μετά την κατάκτηση του (τρίτου σερί) Champions League τον περασμένο Μάιο, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να διεκδικήσει ένα ακόμα βαρύτιμο τρόπαιο: το (τρίτο διαδοχικό) Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο Άμπου Ντάμπι.

Αντίπαλός της θα είναι το ερχόμενο Σάββατο η Αλ Αΐν του Μάρκους Μπεργκ (που επικράτησε 5-4 στα πέναλτι της Ρίβερ Πλέιτ την Τρίτη), με την ομάδα του Σαντιάγο Σολάρι να επικρατεί 3-1 της Κασίμα Άντλερς στον ημιτελικό και να κλείνει θέση για το μεγάλο τελικό.

Πρωταγωνιστής για τους "μερένγκες" ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του και μάλιστα μέσα σε 11 αγωνιστικά λεπτά: στο 44' άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Μαρσέλο και διαγώνιο πλασέ με το αριστερό, στο 53' εκμεταλλεύτηκε αλλεπάλληλα λάθη στην ιαπωνική άμυνα για να κάνει το 2-0 με δεξί πλασέ στην ανυπεράσπιστη εστία ενώ το τρίτο γκολ ήρθε στο 55' με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μετά απο νέα ασίστ του Μαρσέλο.

Από την πλευρά της η Κασίμα Άντλερς κατάφερε να μειώσει στο 78' όταν ο Ντόι νίκησε με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή τον Κουρτουά, με το 3-1 για τους Μαδριλένους να μένει ως το φινάλε και τους Ιάπωνες να αντιμετωπίζουν έτσι την Ρίβερ Πλέιτ το ερχόμενο Σάββατο στον μικρό τελικό του τουρνουά.

ΚΑΣΙΜΑ ΑΝΤΛΕΡΣ: Κουόν, Σότζι, Σίλβα, Ναγκάκι (46' Ουτσίντα), Ντόι, Γιαμαμότο, Σερζίνιο, Νίσι (56' Ανζάι), Έντο (81' Λεάντρο), Άμπε, Γιουνγκ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Κρόος, Μπενζεμά, Μόντριτς, Μπέιλ (60' Ασένσιο (74' Καζεμίρο), Μαρσέλο, Λούκας Βάθκεθ (68' Ίσκο), Γιορέντε

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News