default-image

Το… μοιρολόι σπίκερ της Μίλαν για τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Το… μοιρολόι σπίκερ της Μίλαν για τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν μπορούσε να πιστέψει ο Κρουντέλι αυτό που έπαθε χθες η ομάδα του στο «Καραϊσκάκης»

Ο Τιτσιάνο Κρουντέλι είναι πασίγνωστος για τον αυθόρμητο τρόπο με τον οποίο περιγράφει τα παιχνίδια της Μίλαν. Η ήττα αποκλεισμός των “ροσονέρι” έσβησε το... χαμόγελο από τα χείλη του Ιταλού παρουσιαστή – δημοσιογράφου.

Φώναξε μόνο όταν η Μίλαν μείωσε σε 2-1 μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League νικώντας τους “ροσονέρι” με 3-1 και… βύθισαν στη θλίψη τον Τιτσιάνο Κρουντέλι.

Ο γνωστός εκφωνητής – οπαδός της Μίλαν φημίζεται για τις έντονες αντιδράσεις του στα γκολ των “ροσονέρι”, αλλά η ήττα της ομάδας του Γκατούζο από τον Ολυμπιακό τον έκανε να δείχνει έτοιμος να δακρύσει!

“Προσοχή, κίνδυνος, γκολ για τον Ολυμπιακό”, αν έφερε το πρώτο γκολ. “Προσοχή, δεύτερο γκολ κατά της Μίλαν. 2-0. Είναι αδύνατο!”, είπε πικραμένος, μετά το 2-0.

Ο Κρουντέλι πήρε για λίγο… τα πάνω του με το 2-1 της Μίλαν, αλλά η χαρά του “έσβησε” στο τέλος, με την υπόδειξη πέναλτι και το 3-1 του Φορτούνη. “Πέναλτι για τον Ολυμπιακό. Από τον Αμπάτε. Γκολ, 3-1”. ανέφερε και μετά… σιώπησε.

Πηγή: newsit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News