default-image

Ρονάλντο: Αξίζω κάθε χρόνο την Χρυσή Μπάλα

Ποδόσφαιρο
Ρονάλντο: Αξίζω κάθε χρόνο την Χρυσή Μπάλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Είμαι απογοητευμένος, αλλά η ζωή συνεχίζεται και εξακολουθώ να δουλεύω σκληρά", είπε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ...

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε στη συνέντευξή του στην Gazzetta dello Sport ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πέραν της πρόσκλησης στον Λιονέλ Μέσι να μεταφέρουν τον ανταγωνισμό τους στη Serie A.

Ο Πορτογάλος σούπερσταρ ρωτήθηκε για τον θεσμό της «Χρυσής Μπάλας» και δεν δίστασε να πει ότι «νομίζω πως την αξίζω κάθε χρόνο!». Συνέχισε ότι «δουλεύω γι' αυτήν, αλλά εάν δεν νικήσω, δεν είναι το τέλος του κόσμου. Οι αριθμοί δεν λένε ψέμματα, αλλά μην νομίζεται ότι είμαι λιγότερο χαρούμενος αν δεν νικήσω. Έχω φανταστικούς φίλους και έχω μια οικογένεια, παίζω σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο. Νομίζετε ότι θα γυρίσω σπίτι μου και θα κλαίω; Είμαι απογοητευμένος, αλλά η ζωή συνεχίζεται και εξακολουθώ να δουλεύω σκληρά. Συγχαρητήρια στον Μόντριτς, το αξίζει, αλλά την επόμενη χρονιά θα ανταμώσουμε ξανά και θα κάνω τα πάντα για να την ξανακατακτήσω.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα μεταγραφικά σενάρια που θέλουν τη Γιουβέντους να ενδιαφέρεται για παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης όπως ο Ασένσιο, ο Μπέιλ, ο Ίσκο, ο Χάμες Ροντρίγκες και ο Μαρτσέλο και ουσιαστικά άφησε ανοιχτή την πόρτα μόνο για τον τελευταίο… Χαρακτηριστικά είπε: «βλέπω ότι γράφετε για τον Χάμες, τον Μπέιλ, τον Ασένσιο, αλλά για να είμαι ειλικρινής η Γιουβέντους δεν χρειάζεται άλλους παίκτες. Ο Μαρσέλο είναι δυνατός. Έχουμε ανοιχτές τις πόρτες μας σε καλούς παίκτες και ο Μαρσέλο είναι ένας από αυτούς».

Πηγή: gazzeta.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News