default-image

Οι διαιτητές στο Μίλαν- Ολυμπιακό, Μπενφίκα- ΑΕΚ και ΠΑΟΚ- ΜΠΑΤΕ

Ποδόσφαιρο
Οι διαιτητές στο Μίλαν- Ολυμπιακό, Μπενφίκα- ΑΕΚ και ΠΑΟΚ- ΜΠΑΤΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι θα σφυρίξουν τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στις διεθνείς οργανώσεις…

Ο Μπόμπι Μάντεν ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Μπενφίκα-ΑΕΚ την Τετάρτη για την 6η αγωνιστική του Champions League.

Ο Σκωτσέζος ρέφερι είχε «σφυρίξει» φέτος το Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1 για το Europa League στο «Σαν Σίρο», παιχνίδι που ήταν και το πρώτο του απέναντι σε ελληνική ομάδα στην Ευρώπη.

Φέτος ήταν στο Σίγκμα Όλομους-Σεβίλλη 0-1 για τα play offs του Europa League, στο Λοκομοτίβ Μόσχας-Σεβίλλη 1-3 για το Champions League και στο Λιθουανία-Σερβία 0-1 για το Nations League.

Είναι διαιτητής FIFA από το 2010, ενώ έχει διαιτητεύσει και αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τον Τομπίας Βελτς όρισε η UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα για το Europa League την Πέμπτη (19:55).

Ο 41χρονος Γερμανός ρέφερι είχε διαιτητεύσει τη… ζόρικη πρόκριση του «Δικεφάλου του Βορρά» επί της Σπαρτάκ Τρνάβα με 1-1 στη Σλοβακία στις 6 Αυγούστου του 2015 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Φέτος «σφύριξε» στα Ζόρια-Μπράγκα 1-1 για τα προκριματικά και Φενέρμπαχτσε-Σπαρτάκ Τρνάβα 2-0 για τους ομίλους του Europa League, καθώς και στο Σκωτία-Ισραήλ 3-2 για το Nations League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News