default-image

Ο Μέσι δεν… θεωρεί τον εαυτό του σκόρερ!

Απόψεις
Ο Μέσι δεν… θεωρεί τον εαυτό του σκόρερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λιονέλ Μέσι έκλεψε την παράσταση την Τετάρτη με δύο στιγμές άλλης κοσμικής μαγείας, ένα γκολ και μία ασιστ, για να εξασφαλίσει τη νίκη της Μπαρτσελόνα στο PSV Eindhoven. Η ικανότητά του να κερδίζει το παιχνίδι είναι ένα δεδομένο, αλλά προσθέτοντας την απαράμιλλη δεξιότητά του στην εξίσωση είναι το κάτι άλλο.

Ο Μέσι δεν… θεωρεί τον εαυτό του σκόρερ

Ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε σε συνέντευξή του στην αγγλική "Εξπρές" τη μεγάλη πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει στο υπόλοιπο της καριέρας του.

«Θέλω να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα, να πετύχω περισσότερα γκολ και να κερδίσω περισσότερους τίτλους. Βλέπω τον εαυτό μου περισσότερο ως παίκτη που ελέγχει τα παιχνίδια και συμμετέχει πολύ παίζοντας με την μπάλα, παρά ως σκόρερ» είπε ο ποδοσφαιριστής φαινόμενο, που σπάει και τα ρεκόρ.

Το ρεκόρ της λίστας Πελέ και Μίλερ!

Με το γκολ που σημείωσε στη νίκη (1-2) απέναντι στην PSV Αϊντχόφεν, ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 106 και έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ στο Champions League με τον ίδιο σύλλογο.

Πριν από τον αγώνα, ο διάσημος Αργεντινός μοιραζόταν την πρώτη θέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος διεθνής μετακόμισε στη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι μετά από εννέα σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας σημειώσει 105 γκολ. Ο Μέσι έχει τώρα 106, όλα με τη Μπαρτσελόνα, σε 14 σεζόν.

Πάντως ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει ο κορυφαίος σκόρερ στο Champions League με 121 γκολ, που έχει σημειώσει με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και  Ρεάλ Μαδρίτης.

Πίσω από τους δύο στην γενική κατάταξη, είναι ο  Ραούλ με 71 γκολ (Ρεάλ Μαδρίτης  και Σάλκε).

O Ερνέστο Βαλβέρδε παραμιλά 

Είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που έχουμε έναν παίκτη που κάνει υπεράνθρωπα πράγματα. Ένας παίκτης μπορεί να βάλει μαζί σε ένα τελικό πλάνο με πέντε αντιπάλους, μπορεί να αλλάξει την έκβαση μιας συνάντησης, όταν ο ίδιος θέλει και μπορεί να εφαρμόζει μια επίθεση με την ακρίβεια ενός χειρουργού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News