default-image

Χαμογέλασε μετά από 40 μέρες η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ποδόσφαιρο
Χαμογέλασε μετά από 40 μέρες η Ρεάλ Μαδρίτης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την κατάρα που την ακολουθούσε μετά τις 22 Σεπτεμβρίου και δεν την άφηνε να χαρεί τρίποντο στην La Liga (1 ισοπαλία - 4 ήττες σε αυτό το διάστημα) κατάφερε να σπάσει το απόγευμα του Σαββάτου η Ρεάλ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι "μερένγκες", στο ντεμπούτο του (υπηρεσιακού) Σαντιάγο Σολάρι στον πάγκο τους στο "Μπερναμπέου" επικράτησαν 2-0 της Βαγιαδολίδ, σε ένα ματς που συνάντησαν τρομερές δυσκολίες για να καταβάλλουν την αντίσταση των φιλοξενουμένων και είχαν μάλιστα και σύμμαχο την τύχη, καθώς προηγήθηκαν με αυτογκόλ ενώ η μπάλα να σταμάτησε δύο φορές στο δεύτερο μέρος στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τιμπό Κουρτουά.

Τα γκολ μπήκαν στο τελευταίο 10λεπτο. Στο 83’ σε σουτ του Βινίσιους η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Ολίβας και άλλαξε πορεία, για να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπενζεμά κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή και ο αρχηγός Ράμος έκανε το 2-0 με πέναλτι αλά Πανένκα για να χαρίσει στην Ρεάλ το πρώτο της τρίποντο μετά από 40 ημέρες και να την ανεβάσει στην 6η θέση της βαθμολογίας.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Ράμος, Νάτσο, Κρόος, Μπενζεμά, Μόντριτς, Μπέιλ (71' Λούκας Βάθκεθ), Καζεμίρο (57' Ίσκο), Οντριοθόλα, Ασένσιο (73' Βινίσιους), Ρεγκιγιόν

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μασίπ, Κίκο Ολίβας, Καλέρο, Ενές Ουνάλ, Αλκαράθ, Μογιάνο (85' Κοπ), Αντονίτο, Τόνι (69' Βέρντε), Μίτσελ, Νάτσο, Λέο Σουάρες (76' Πλάνο)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News