default-image

Στην Ομόνοια επίσημα Αναστασίου-Σκέντζος

Ποδόσφαιρο
Στην Ομόνοια επίσημα Αναστασίου-Σκέντζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο η ανακοίνωση απέμενε προκειμένου ο Γιάννης Αναστασίου να αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας στην Κύπρο.

Ο 45χρονος πρώην προπονητής των Παναθηναϊκού, Ρόντα και Κόρτραϊκ βρέθηκε την Τετάρτη στο "ΓΣΠ" και παρακολούθησε από κοντά την ήττα (2-0) της Ομόνοιας στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε η πρόσληψή του ενώ συνεργάτης του θα είναι ο Ανδρέας Σκέντζος. Βέβαια, το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι. Παραλαμβάνουν την ομάδα με τα χειρότερα αποτελέσματα στην ιστορία της, με έξι βαθμούς στην όγδοη θέση της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος Κύπρου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

"Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την πρόσληψη του 45χρονου Ελλαδίτη προπονητή, Γιάννη Αναστασίου. Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας μέχρι το 2020.

Ο κ. Αναστασίου εργάστηκε στον Παναθηναϊκό (2013-2015), με τον οποίο το 2014 κατέκτησε το κύπελλο και αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα. Επίσης, στο Αθηναϊκό “τριφύλλι” τερμάτισε δύο χρονιές στη δεύτερη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και αγωνίστηκε στους ομίλους του Europa League. Είχε θητεία στην Ολλανδική Roda JC και την Βελγική, Kortrijk. Στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας διετέλεσε προπονητής της εφηβικής ομάδας του Άγιαξ.

Ακόμη, έχει προσληφθεί στη θέση του βοηθού προπονητή ο 46χρονος Ελλαδίτης, Ανδρέας Σκέντζος. Την προπονητική του πορεία την ξεκίνησε ως συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ και του Άρη Θεσσαλονίκης. Από τον Δεκέμβρη του 2017 εργαζόταν ως πρώτος προπονητής στον Πανθηραϊκό".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News