default-image

Η ανακοίνωση της Λέστερ για την τραγική απώλεια του Σριβανταναπράμπα

Αθλητισμός
Η ανακοίνωση της Λέστερ για την τραγική απώλεια του Σριβανταναπράμπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ξημερώματα της Δευτέρας η Λέστερ επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωση την τραγική απώλεια του ιδιοκτήτη της ομάδας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα.

Ο αγγλικός σύλλογος αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης της είναι νεκρός, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο στα 61 του έπειτα από τη συντριβή (λόγω μηχανικής βλάβης) του ελικοπτέρου στο πάρκινγκ του «King Power Stadium».

Παράλληλα, γνωστοποιείται ότι δεν επιβίωσε κάποιο από τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο αεροσκάφος. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 53χρονο πιλότο Έρικ Σουάφερ, την 46χρονη Πολωνή συνεργάτιδά του, Ιζαμπέλα Ρόζα Λέχοβιτς και δύο μέλη της εταιρείας του Σριβανταναπράμπα, την 33χρονη Νουρσάρα Σουκναμάι και τον Καβεπόρν Πουνπάρε.

Οι αρχικές φήμες πως στο ελικόπτερο επέβαιναν η 34χρονη κόρη του Ταϊλανδού μεγιστάνα ή και ο προπονητής της Λέστερ, Κλοντ Πιέλ, ευτυχώς γρήγορα διαψεύστηκαν.

Ο Ταϊλανδός αγόρασε τις «αλεπούδες» το 2010 και το 2016 πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τεχνικό τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Η ανακοίνωση: «Με μεγάλη απογοήτευση και μαζεύοντας τα κομμάτια της καρδιάς μας επιβεβαιώνουμε ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που έχασαν τις ζωές τους με τραγικό τρόπο το απόγευμα του Σαββάτου, όταν το ελικόπτερο που μετέφερε εκείνον και άλλους τέσσερις έπεσε ακριβώς έξω από το "King Power Stadium". Κανένας από τους πέντε επιβαίνοντες δεν επέζησε.

Οι σκέψεις όλων στο σύλλογο είναι στην οικογένεια του Βιχάι Σριβανταναπράμπα και τις οικογένειες όλων όσων επέβαιναν στο ελικόπτερο σ' αυτήν την ανείπωτη τραγωδία. Στο πρόσωπο του Βιχάι Σριβανταναπράμπα ο κόσμος έχασε έναν σπουδαίο άνδρα. Έναν άνθρωπο με καλοσύνη, γενναιοδωρία, η ζωή του οποίου καθορίστηκε από την αφοσίωσή του στην οικογένεια του και σε όσους καθοδηγούσε με μεγάλη επιτυχία. Η Λέστερ ήταν μία οικογένεια κάτω από την καθοδήγησή του. Είναι μία οικογένεια η οποία θα συνεχίσει το έργο του και θα διατηρήσει το όραμα του για το σύλλογο το οποίο είναι τώρα η κληρονομιά του.

Ένα βιβλίο για συλληπτήρια θα ανοίξει στο King Power Stadium την Τρίτη (30/10) για όσους φιλάθλους θέλουν να αποτείνουν φόρο τιμής και θα παραδοθεί στην οικογένεια του Βιχάι Σριβανταναπράμπα. Όσοι δεν μπορούν να επισκεφτούν το King Power Stadium θα μπορούν να το κάνουν διαδικτυακά σε σχετική ενότητα της ιστοσελίδας της ομάδας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News