default-image

Η Μπάρτσα μπορεί χωρίς Μέσι, όχι και η Ρεάλ χωρίς Κριστιάνο...

Απόψεις
Η Μπάρτσα μπορεί χωρίς Μέσι, όχι και η Ρεάλ χωρίς Κριστιάνο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι να πούμε για τον Αντρές Ινιέστα! Έχει τον απόλυτο σεβασμό και θαυμασμό! Ας μας επιτρέψει όμως...να του απαντήσουμε στις δηλώσεις που έκανε από την Ιαπωνία: «Η Μπάρτσα χωρίς τον Λιονέλ θα είναι πάντα λιγότερο... Μπάρτσα, αυτή είναι μια πραγματικότητα» είπε ο Ινιέστα αλλά εμείς είδαμε πως η Μπαρτσελόνα μπορεί...και παραμπορεί χωρίς τον Λίο την ώρα που...δεν υπάρχει Ρεάλ χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο!

Βέβαια σε ό, τι αφορά στον Μέσι και το πόσο λείπει από τη Μπάρτσα δεν πρέπει να έχουμε κριτήριο μόνο το χθεσινό ματς. Σίγουρα με τον Αργεντινό η Μπάρτσα είναι άλλη ομάδα και χθες μπορεί να...είχε σταματήσει και στα επτά! Αλλά για τον Κριστιάνο δεν χωράει συζήτηση! Έφυγε από τη Μαδρίτη...και άφησε πίσω του συντρίμια! Και όπως είδατε, μόλις προσαρμόστηκε στην Ιταλία δίνει τρίποντα με προσωπικά, εκπληκτικά γκολ στη Γιούβε!

Ο Ινιέστα πάντως είπε κκαι άλλα με σημασία. Εξέφρασε μάλιστα τη νοσταλγία που νιώθει- ειδικότερα σε ένα τέτοιο ντέρμπι- για την ομάδα αλλά και τους ανθρώπους της, τονίζοντας όμως πως είναι χαρούμενος που δεν νιώθει πλέον το τεράστιο βάρος να αγωνίζεται με την φανέλα των «μπλαουγκράνα»: «Πέρασα πολλά χρόνια με τεράστιες απαιτήσεις. Ένα από τα πράγματα που με κάνει πιο ευτυχισμένο είναι ότι πλέον δεν αισθάνομαι το βάρος να ανταγωνίζομαι άλλες ομάδες με την φανέλα της Μπαρτσελόνα».

«Όμως μου λείπουν πολύ οι συμπαίκτες μου, να αγωνίζομαι μέσα στο Καμπ Νου, οι άνθρωποι και η ατμόσφαιρα σε ένα ματς όπως το clasico. Αυτό μου λείπει και θα συνεχίσει να μου λείπει για πάντα», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην διεθνής.

Όσον αφορά στον Αρτούρ Μέλο, τον οποίο έχουν συγκρίνει ουκ ολίγες φορές τόσο με τον ίδιο όσο και με τον Τσάβι, ο Ινιέστα είπε τα καλύτερα: «Θα παίξει σημαντικό ρόλο στην Μπαρτσελόνα, γιατί δεν είναι τόσο εύκολο να έρχεσαι στην ομάδα και να αγωνίζεσαι τόσο φυσικά, όπως κάνει ο Αρτούρ. Είναι ιδιαίτερος παίκτης γιατί καταλαβαίνει και αισθάνεται το παιχνίδι της ομάδας».

«Είμαι χαρούμενος που φοράει το Νο8 κι ελπίζω να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι για το παρόν και το μέλλον της Μπαρτσελόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντρές Ινιέστα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News