default-image

Γκατούζο: "Μεγαλύτερη πίεση στον ΟΦΗ απ’ ότι στη Μίλαν!

Ποδόσφαιρο
Γκατούζο: "Μεγαλύτερη πίεση στον ΟΦΗ απ’ ότι στη Μίλαν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζενάρο Γκατούζο θεώρησε άδικες τις κατηγορίες εις βάρος τους για αμυντικό στήσιμο της Μίλαν στο χαμένο ντέρμπι με την Ίντερ και... απασφάλισε, κάνοντας αναφορά και στο πέρασμά του από τον ΟΦΗ!

Λίγο η κριτική που δέχτηκε για το αμυντικογενές παιχνίδι των "ροσονέρι" και το οποίο "τιμωρήθηκε" στο 92' από τον Ικάρντι, λίγο τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας και θέλουν τους Μαλντίνι και Λεονάρντο να εξετάζουν τις περιπτώσεις των Ντοναντόνι και Κόντε ως υποψηφίων διαδόχων του, έκαναν τον "Ρίνγκιο" να παίξει... φουλ επίθεση στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

"Είμαι προπονητής και έχω επίγνωση ότι κρίνομαι από τα αποτελέσματα. Από τότε που προπονώ την Μίλαν στην Serie A έχω χάσει μόνο 6 παιχνίδια, όμως φαίνεται πως τα έχω χάσει όλα. Πηγαίνετε να δείτε πόσα ματς έχουμε δώσει.

Είναι μέρος της δουλειάς σε αυτό τον κόσμο, εγώ οφείλω να σκέφτομαι την επόμενη ημέρα και να κατεβάζω πάντα την καλύτερη ομάδα. Δεν μπορώ να είμαι πίσω από όλους. Κάθε ημέρα μιλάω με τον Λεονάρντο και τον Μαλντίνι, συμβαίνει αρκετές φορές να μην συμφωνούμε αλλά υπάρχει σεβασμός και κοιταζόμαστε στα μάτια.

Τα υπόλοιπα που γράφονται, είναι απλά κουβέντες που λέγονται σε μπαρ", τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, ενώ για τα σενάρια που θέλουν τους Κόντε και Λεονάρντο να καραδοκούν στη γωνία για να τον αντικαστατήσουν, αν δεν τον ευνοήσουν τα αποτελέσματα, είπε:

"Έχω υποστεί και μεγαλύτερες πιέσεις στη μέχρι τώρα προπονητική μου καριέρα, στον ΟΦΗ και στην Πίζα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News