default-image

Αντιμέτωπη με την πρόκληση η ΑΕΚ κόντρα στην Μπάγερν

Ποδόσφαιρο
Αντιμέτωπη με την πρόκληση η ΑΕΚ κόντρα στην Μπάγερν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει από τους παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι …

Μεγάλο παιχνίδι απόψε στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική στο Champions League. Η αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 19:55 (Cosmote Sport 2) είναι εκ προοιμίου πολύ δύσκολη, κόντρα σε ένα από τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια.

Παρ’ όλα αυτά, στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που ίσως καθορίσει τη μετέπειτα πορεία τους στον 5ο όμιλο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει από τους παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να αποφύγουν όσο γίνεται περισσότερο τα λάθη. Άλλωστε, κόντρα σε ομάδες τέτοιου επιπέδου, μπορεί να “πληρώσεις” και την παραμικρή αδράνεια.

Η τελευταία προπόνηση έγινε χθες στο ΟΑΚΑ, με τον έμπειρο τεχνικό να επιλέγει 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή.

Σ’ αυτή μετέχουν αναλυτικά οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Πόνσε και Μπογέ.

Σε ό,τι αφορά την Μπάγερν Μονάχου, απών είναι ο Ριμπερί, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντάβιτς.

«Καλή αμυντική οργάνωση»

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε κυρίως στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του. Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι αυτό θα είναι το... κλειδί κόντρα στην Μπάγερν.

Αρχικά ανέφερε για την αποψινή αναμέτρηση: «Είναι ένα παιχνίδι πρόκληση για όλους, και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε πάνω από το καλύτερό μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση που μπήκαμε στον θεσμό και είναι λογικό να παίζουμε με τέτοιου επιπέδου ομάδες. Είναι και για τον κόσμο ευχαρίστηση να δει μια από τις κορυφαίες ομάδες. Η Μπάγερν δεν είναι και στην καλύτερή της περίοδο. Είναι φυσιολογικό, είχε σταθερότητα για χρόνια, ενώ έχουν μεγαλώσει κάποιοι παίκτες της. Είναι όμως ένα παιχνίδι που είναι πρόκληση για όλους και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε πάνω από το καλύτερό μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο αυριανό ματς».

Όσο για το πού θα εστιάζει η ομάδα του, υπογράμμισε: «Δεν μπορείς να σταθείς στον Λεβαντόφσκι, τον Ρόμπεν ή σε άλλον παίκτη. Ο καθένας μπορεί να κάνει τη διαφορά. Πρέπει να τρέξουμε, να παίξουμε καλή άμυνα. Πρέπει να δώσουμε σημασία στην αμυντική οργάνωση και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Δεν μπορείς να πεις ότι εμείς θα ελέγχουμε τον ρυθμό. Πρέπει να είμαστε οργανωμένοι, καθώς δεν πρέπει να αφήσουμε την Μπάγερν να φτάσει κοντά στην περιοχή μας. Όσο πιο ψηλά είναι στο γήπεδο, τόσο καλύτερα για μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News